Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu hvala ti na milosti koju si nam dao. Molim te da primiš nas post i da nas osvijetlis nurom svojim! Amin
Amin. Da nagradi svakoga ko je postio, po ovoj zegi i sa ovako razgolicenim ljudima koji javno mrse bez imalo stida. Jos se i izivljavaju..
Amin :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Muslimani u BiH sretan blagdan !
Sretan praznik rajo
Svima koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun. :-)
Kao odlucni ateista zelim cestitati svakome ko je ispostio ovaj mjesec uprkos vrucinama i izraziti posebno gadjenje prema svima sto ce se zgaziti za Bajram pod izgovorom da je okej posto su ispostili.
- U Nigeriji krvavi Bajram - Boko Haram je OPET izveo teroristicke napade.. Ubili su nekoliko desetina ljudi... MUSLIMANA Braca muslimani u nigeriji su docekali krvav bajram.. Ovako nesto se nikada nebi vise smjelo desiti Bosna i Hercegovina, oba entiteta, sva 3 kons. Naroda i svi kantoni su solidarni sa ubijenim muslimanima u Nigeriji STRASNO...RIP
Za one musliamne koji psuju majku i oca. Od Abdullaha b. Omera, radijallahu anhu, prenosi se da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: ''U najveće grijehe ubraja se kada čovjek psuje svoje roditelje.'' Rekoše: ''Kako će čovjek proklinjati svoje roditelje?'', a Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, odgovori: ''Kada taj čovjek opsuje oca drugome pa mu taj čovjek uzvrati i opsuje njegove roditelje, ili mu opsuje majku, pa mu on isto tako uzvrati.
Čestitanje Bajrama Autor: Šajkh-ul-Islâm Ahmad bin Tajmijjah Izvor: Madjmû`-ul-Fatâwâ (24/253) Pitanje: Postoji li Šerijatska osnova za Bajramske čestitke, kao “`Îd Mubârak” i slično? Što se tiče Bajramskih čestitki nakon Bajram namaza, kao “Taqabbal Allâh minnâ wa minkum (Da Allâh primi od nas i od vas)” i slično, bilježi se da su neki ashabi to radili. Imâmi, kao Ahmad i drugi, to smatraju dozvoljenim. Ahmad je međutim rekao: “Ja neću inicirati čestitku, a ako meni neko čestita, uzvratiti ću.” Zato što je obavezno odgovoriti na čestitke. Nije međutim naređeni Sunnah inicirati čestitku, a to nije ni zabranjeno. Onaj ko čestita ima zastupnika, kao što i onaj ko ne čestita takođe ima zastupnika – و الله أعلم
Klix inace vjerski portal!
عيدكم مبارك Bajram Serif Mubarek Olsun...
Sretan vam Bajram svima koji ga slavite i da vam protekne u miru
Svako za sebe posti. Aj zdra'o!
Zato sutra navece grad pun, alkohola poplava, droge na sve strane, svi odose u Bacchus u Lukavici poslije i eto ti muslimana
Sretan praznik sljedbenicima vjere muhamedove.
Dovoljno je da im kažeš muslimani, a miže i sljedbenici Islama. Kakve sintagme i karakuke tu praviš.
Nema na cemu brate svi smo mi bosanci i hercegovci BiH <3
Sad se ugudrajte i finitoooo....
hvala i mom zeljiii sto su uljepsali ovu noc
Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti srećan Bajram!
I nama koji ne slavimo Bajram želim sve najbolje.:-)
Trebao si Hadžija postaviti duplo punjenje hehhehehhe
Mjesec kada smo se borili protiv svojih slabosti i strasti je prosao. Nadam se da smo izasli kao pobjednici i bolje osobe..