Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komsic moze biti predsjednik ali on prvo pored dodika i sda ne moze nista ,drugo formirat ce se vlada bez df tako da ga ce taj "predsjednik " samo sjediti i nece nista raditi niti ce moci raditi po svome .
Isto ko sve je bilo samo nije stabilna vlast. Opet dijeljnje stolica pljackanje naroda 4. Non stol isti koaliraju ,non stol isti karaju narod non stop isti pricaju istu pricu 25 i sto je naj gore sve nam gore i gore narod svaki dan siromasniji i gladniji i vi pricate o koaliciji. To je se znalo i to se zna vec 25 godina samo se pare dzaba bacaju na izbore.
Bošnjaci nikada neće biti zreli za demokratiju. Muslimanski mentalitet im ne dozvoljava.
Bitno je da je RS sastavni dio Bosne i Hercegovine, i to je to.
@VojvodaDrasko Zato vas genocidni mentalitet ce se pobrinuti da budete obiljezeni jos generacijama poslije vas ;)
Halooo majmune - nije HDZ što i HRVATI u BiH - vi ste samo jedna obična fašistička stranka, nemoj da vrijeđaš naše prijatelje prave patriote hrvate, u ostalom Željko je veći Hrvat od bilo kojeg HDZ-ovca mrš stoko fašistička
Hahaha, HDZ kao garant stabilnosti vlasti u BiH, zamalo da mi is padne mobitel, od smijeha
KOZUL KA MALI PA S LIPE 😂 🤣😂 🤣😂 🤣
Trc! Da je babi muda bila bi djed!
nece biti lopovluka svinjo debela
A šta bi sa šćepa? Veli jutros, nek me nisu izabrali u precjedništvo sad će se opet oženiti sa rastavljenom ženom i ona će mu pokloniti avaz i praviće 3.toranj .. ko tornjak, šta bi on drugo.. Kad ga Džaferović vako podera šta bi mu tek uradio Denis Zvizdić?
Ali zaista, čemu radovanje Komšićevoj pobjedi? Njegova uloga će biti kao i prije - uloga klovna koji će ponekad nešto da izjavi i da tako zabavi široke (bošnjačke) narodne mase, jer predsjedništvo ionako nema neku bitnu ulogu, a i ono malo ovlašćenja koja ima mora biti donijeto konsenzusom, a to se nikada neće desiti jer će Dodik sve da minira. Onaj ko ima izvršnu vlast i zakonodavnu vlast, on upravlja državom. A tu se pita HDZ, a Komšić je samo ikebana.
@JeSuisDare iako zvuči otrcano, Komšić se borio protiv agresora dok je Čović na prisilni rad logoraše narucivao ko ćevape. Ova podjela mi je sasvim dovoljna
Evo dva razloga za radovanje: 1. Voli Bosnu i Hercegovinu 2. Ne moramo više gledat najvećeg licemjera u historiji ljudskog roda i najvećeg dušmana ove zemlje u samom vrhu bh politike. Meni dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
druže kožul, puši karu svom drugaru !
I sa vama i bez vas je svakako nestabilna i isto nam se pise
hahahha fabrika kondoma ► https://www.youtube.com/watch?v=YgJXivPKkkQ