Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLKO SAM SE PREPO EVO IDRUGU GAJBU OTVORIO,
Samo su trebali pored čamaca, helikoptera i oklopnih vozila dovući i traktore. Mjesto gdje se odigrala vježba ima smisla , jer treba uvježbati bježanje kad mile zagovna skroz i kad krene opšti egzodus srbadije ka pašaluku. sumnjam da će imati vremena za sva danas angažovana prevozna sredstva , a sa traktorom su se dobro uštelili i treba znati da ovo nije 1992 i koliko god se srbi radovali referndumu , mi ga još više željno isčekujemo. :)
Nego Gorane, kakvo ti je mišljenje društva iz DF-a? Nafatalo se tu pljesni i paučine. To nas više brine nego gluposti Dodika i Dragana i ostlih im!
Moj Gorane, koga su guje ujedale i guštera se boji...A teza da je politički usmjerena, je nešto gluplje što sam čuo zadnjih dana. Svi ratovi počinju zbog politike moj profesore...
vježba dva zlikovačka MUP-a, fašističko-četničke Srbije i Genocidne tvorevine, čiji početak su odobrili četnički vojvoda Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije i Milorad Dodik, nasljednik zlikovca Radovana Karadžića.
Ovako ste i 90tih pricali... nema razloga za brigu, sve je ok, ostanite u kucam i cekajte...
Ovo je jasna poruka sta ce da se desi ako neko spreci referendum.
Bosnje na celu sa Ramizom Salkicem kmece po medijima radi vezbe.Hahahah koji pacenici
spasila vas je amerika 90tih sad vas ne bi bilo ni na mapi
@bosancerossss Koliko autističan i udaljen od stvarnosti moraš da budeš da pričaš da nas je Amerika, koja nas je kasnije bombardovala i razorila uzevši nam deo teritorije, spasila?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj promašio Entitet, poslije Referenduma nek aplicira u RS i tamo pravi analize. Nažalost takva je naša budučnost, koja je vrlo izvjesno okrenuta u tom pravcu.
daleko da sam pristaša Baketa i SDA ali zašto se ne zapitamo kako to da oni uvijek vladaju i kako to da ih četnici sa obe strane Drine toliko mrze?naravno tu su i hrvati ali ne toliko?? zašto je Dodik urlao kada je Osmica postavljen za šefa OSE??hmmm 100milijardi$ leži u Švicarskoj na računu! strogo cuvano!sa SAD sklopljen ugovor o prodaji,kupovini orudja,oruzja i municije😉
ovo je bio direktan poziv na rat. Vjezba je pocela rijecima "DAJ BOZE PRAVDU" prava cetnicka parola kojom su krenuli i 91 na zene, starce i nejac. Svi mi u FBIH se zavaravamo da je sve OK i nema vise rata, uzivamo u imanju....zanemarujuci da RS grca u siromastvu i nemaju se cime zabaviti osim da nam sve ove godine zavide, a tako ih Dodik odrzava lako nagovorljivim da krenu na sve ono sto mi ovdje smatramo "nedodirljivim".
bilo je ovo divljanje srpstva na nasoj zemlji..bez ijednog naseg obiljezja - cisto cetnicka demonstracija. Prvo da pozovu svoje jade da se dice srpstvu koje jos drze aktuelnim kao sto ce i uvijek, a drugo da zastrasuju bosnjake i hrvate u RS. Svjesni su oni da ce federacija ovo zanemariti, ali su svjesni da ce ovo RS podici u veci stepen mrznje prema FBIH i uliti im laznu nadu da su sila...
treba im jebat mater priitivnu i izaci na ulice traziti da se formira referendum o ukidanju republike srpske. Federacija je brojnija i narod ce izglasat na referendumu ukidanje ove genocidne tvorevine. Te da se jednom stavi tacka na ovaj jad a ovi jadnici iz rs da se ukljuce u normalan narod i osvjeste da se moze bolje zivjet od zatucanog srpstva i neimastine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i karadzic je isto pricao pa zapuca i desi se prijedor, sarajevo, srebrenica ... bolje sjesti golom guz.. na vrelu ringlu nego srbinu povjerovati.
Sreća pa je 1992 J N A stala na stranu muslimana i dala nam svo oružje da se odbranimo od srba. Sada muslimani ne mogu da se odbrane jer nemaju J N A iza leđa kao 1992.god. Srpska istina o ratu 1992-1995.
ah jos jedan mitoman idiotoman.
To srbine, neka se neki oglasi kao bosanac, takvi nam trebaju, a ne srbin ,hrvat i musliman. Cijenim razmisljanje u koliko nije dodvoravanje drugoj naciji sto se redovno koristi.
U Bosni je za borbu protiv terorizma zadužena Državna policija BiH tj. Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA), pa je Srbija trebalo prvo da pozove njih, a onda i Graničnu policiju BiH, a sve u koordinaciji sa Udarnom grupom za borbu protiv terorizam BiH, pa tek onda entitetske policije dolaza na red. Zato Mektić, ministar sigurnosti BiH, i Galić direktor Granične policije BiH nisu dopustili da se izvede ovo partijsko sranje na teritoriji BiH.
i gdje se tu uklapa srpski pop?
Vala i jest dosadno postalo, fejsbuk, pokemoni, forumi sve nešto virtualno i bzvz. Daj nam da se ganjamo po šumama, daj adrenalinnnnn
bolje se drzi pokemona i lickanja po fejsbuku. A ako ti fali adrenalina uclani se u neki adrenalinski klub, bolje ti je nego se radovat ratu, vjeruj. Nije to adrenalin, to je jad, mizerija, ponizenje...
@crnobijelisvijet Jesi li ti čuo za sarkazam? Osvrnuo sam se sarkastično na razmišljanja velikog dijela populacije i potajno se nadao da ću dobiti 1000 minusa i dokazati sebi da su mi razmišljanja paranoična. Kad ne lezi vraže...