ovo je bio direktan poziv na rat. Vjezba je pocela rijecima "DAJ BOZE PRAVDU" prava cetnicka parola kojom su krenuli i 91 na zene, starce i nejac. Svi mi u FBIH se zavaravamo da je sve OK i nema vise rata, uzivamo u imanju....zanemarujuci da RS grca u siromastvu i nemaju se cime zabaviti osim da nam sve ove godine zavide, a tako ih Dodik odrzava lako nagovorljivim da krenu na sve ono sto mi ovdje smatramo "nedodirljivim".
bilo je ovo divljanje srpstva na nasoj zemlji..bez ijednog naseg obiljezja - cisto cetnicka demonstracija. Prvo da pozovu svoje jade da se dice srpstvu koje jos drze aktuelnim kao sto ce i uvijek, a drugo da zastrasuju bosnjake i hrvate u RS. Svjesni su oni da ce federacija ovo zanemariti, ali su svjesni da ce ovo RS podici u veci stepen mrznje prema FBIH i uliti im laznu nadu da su sila...
treba im jebat mater priitivnu i izaci na ulice traziti da se formira referendum o ukidanju republike srpske. Federacija je brojnija i narod ce izglasat na referendumu ukidanje ove genocidne tvorevine. Te da se jednom stavi tacka na ovaj jad a ovi jadnici iz rs da se ukljuce u normalan narod i osvjeste da se moze bolje zivjet od zatucanog srpstva i neimastine.
Prikaži sve komentare (282)