{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kovačević: Srednje škole će 21. januara početi redovno sa radom

S
16.1.2013. u 17:45
1
1
Kovačević: Srednje škole će 21. januara početi redovno sa radom
1
Kovačević: Srednje škole će 21. januara početi redovno sa radom
Sve srednje škole na području sarajevsko-romanijske regije će 21. januara početi redovno sa radom i sa punim radnim vremenom - potvrdio je danas Srni predsjednik Aktiva direktora srednjih škola Sarajevsko-romanijske regije Žarko Kovačević.
"Prema informacijama koje imam od mojih kolega direktora, od kojih pojedini još trebaju da obave razgovore sa kolektivima, 21. januara će se početi sa radom u školama na Palama, Sokocu, u Istočnom Sarajevu, Rogatici, Foči, Kalinoviku, Višegradu, Čajniču i Rudom", rekao je Kovačević.

On je napomenuo da je to stav svih kolektiva na Sarajevsko-romanijskoj regiji, ali i u Hercegovini, Banjaluci, Zvorniku i Bijeljini.

"Koliko imam informaciju, ima sindikata koji drugačije misle u Doboju i ne znam šta će biti u toj regiji, ali sam siguran da će srednje škole početi redovno sa radom na području Sarajevsko-romanijske regije", dodao je Kovačević.

Predstavnici sindikata obrazovanja, uprave, pravosuđa i policije za 21. januar najavili su štrajk kao mjeru sindikalne borbe protiv najavljenog smanjenja plata za 10 odsto u prosvjeti i policiji i dodatnih 10 odsto u upravi i pravosuđu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: