Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sevlid Hurtic kralj nekretnina. Prijavio mjesecni prihod od 25 000 KM mjesecno. Do 2007 radio kao konobar, znaci za 15 godina zaradio 50-tak nekretnina od kojih uzima kirije. Nevjerovatno i svima je jasno da se to nemoze zaradit normalnim putem. I ovakav lik da dodje na mjesto ministra. Gluho bilo.
"KO UMIJE NJEMU DVIJE" I ako moze neka kupi i RS
Kako bi bosnje zelile da mogu izabrati srpskog Sejdu pa da se za sve pitaju. A 50% stanovnika ove zemlje cemo izbrisati jer oni se nemaju sto pitati. Srpski i Hrvatski nacionalizam je ojadio ovu zemlju, bosnjacki ce je unistiti.
Kao da sad evropski sud za ljudska prava vrsi posao sudova u BiH
pisi Evropskom sudu da im je istekao mandat, kao sto je i Ivanic pisao haskom registraru. Smao tako ih mozes zakonski onemoguciti da pisu zalbu i to je apsolutno legalno i ispravno
Bravo 🇧🇦 🇧🇦 Schmidt na aparatima
Bravo 🇧🇦 🇧🇦 SCHMIDT na aparatima
Mi živimo film Dani mrmota, evo ga još jedan lik sa idejom 100 posto BiH u stilu Hare krišne
Pogledao sam par istupa dotičnog gospodina, facijalna ekspresija, reakcije, rezoni, poimanje svijeta - ukazuju na teške poremećaje, čovjek je vjerojatno bolestan.
Eee Kovacevicu pa ko vam rece da etnicka ciscenja jos nisu na snazi? Jel vas iko pitaonda idete u manji BH entitet? Ja vjerujem da jesu. Ali ne neko iz reda naroda kojim ne pripadate... a svi pripadamo BIH sve dok njen pasos nosimo... u FBH su svi dobrodosli... ali nazalost u drugom entitetu to nije bash tako. Tamo je otvoren lov na povratnike. I nije nikad zatvoren.
Prije dvije godine tokom SDA vlasti istekao legitimitet predstavnika BiH u Evropskom sudu i iati nije produzen. Istu stvar su uradili sa Sakibom Softicem, pa na kraju smo popusili za reviziju tuzbe. A onda smijurija od izgovora kako nije tako, kako su u Evropi pogrijesili, a zapravo nisu znali kao ni sto sad nisu znali samo ovaj put srecom u nasu korist. Sda polupismena bagra..petokolonasi
Trebao je Kovačević reagovati i u slučaju tužbe BiH protiv Srbije, ali začudo tada je šutio. Zašto?
Kovačević zna.....da mu nema Farisa u Velikom vijeću.......
Koja je ovo smijurija sa BiH, I koliko se ljudi ponižavaju, to i dijete vidi.
Kovačević pravi Hrvat iz Bosne 🇧🇦⚜️💪
Bravo Kovačeviću i hvala ti. Ova bagra iz prethodne vlasti .... suvišno je govoriti, nema ništa lijepo. Goli ološi.
Kovacevic glumi legalistu u zemlji punoj nezakonitosti i korupcije.
Budite vi Bosnjaci, Srbi i Hrvati koliko god hocete ali ako radite protiv BiH onda imamo problem. Takvih je puno u institucijama BiH koji formalno pravno za nju rade ali vrlo cesto na njenu stetu. Etno kljuc je zapravo nametanje etno identiteta kao jedinog relevantnog pri cemu centri tih identiteta su van BiH i iznad su njenog suvereniteta i prava....sto je naravno veleizdaja i 5-kolonastvo