Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plovi razarač BiH vojske prema Anconi. Hrabri kapetan Đulaga sa svojim hrabrim mornarima među kojima se hrabrošću ističu Husnija i Refko.
bosnjaci clanovi pomorskog drustva...hahahah...pa dobro ,kada jamajcani imaju bob reprezenatciju onda i bosnjaci mogu imati pomorsko drustvo ..
Stvarno je nejasno zašto više BiH ( ustvari zajapureni muslimani ) ne objavi Hrvatskoj rat. Mržnje ima dovoljno, mornarica je ojačala, podmornicama i ne smetaju stubovi mosta. A i šehida ponestaje.
I u ovom kao i u mnogim slucajevima prije Bosnje mogu samo lajati,a Hrvati ce uraditi ono sto su naumili! Na taj lavez vise su svi oguglali i niko vise ne obraca paznju.
prvi , drugi , TREĆI ...
Ševal pomorac hahahaha Baš ste smiješni s ovim pjenjenjem, a niko vas ne j... nizašto
Pomorskog društva BiH hahahaha prestanite lagati ovaj napaćeni narod redikuli
pa sta se ima protestovati kad su to Hrvati uradili uz Blagoslov iz Sarajeva...naši vrli \"lideri\" su to jeftino prodali kao i sve ostalo...vrlo vjerovatno za kakav stančić u Zagrebu ili nešto slično! ponašaju se ko da je ovo njihova zemlja i babovina i sve prodaju mr.tvu i živu im djecu je.b.em isto ko da smo mi ovdje pali sa Marsa i isto ko da nasi pradjedovi nisu gradili ovo komada zemlje ! iSTO KO da smo mi kao ljudi javna BJELOSVJETKA KU.R.VA koju guzi ko stigne!
Stvarno su ove bosanske Poturice blesave ! Pa ko njih pita za Jadran kada nikada tamo nisu imali nista svoje .Jos malo ce morati i iz Pocitelja da se ciste-ono pravo\' klinzing\' sto bi rekli Englezi .Oni samo traze djavola, pa ce sutra zakukati kad ih Hrvati s..p.r.c.e-heljp genocid !
Velika katedrala izgrađena 2012 u Neumu: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/2/22/Nova_crkva_u_Neumu_i_Hotel_%22Sunce%22.JPG http://www.vecernji.ba/data/slika/108/537987.jpg http://static.klix.ba/media/images/vijesti/120919183.1_mn.jpg http://www.bljesak.net/web/tmb/bigger.ashx?id=9cb999b6-3e81-43df-981a-d19c00d37f49
Jeli Bušatlija iskopao šta novo u piramidama?
\'\'vaša vjera koja vas uči da mrzite ljude drugih vjera \'\' E, opanku moj neuki, koja si ti zadojena budala.
A kada Dubrovčani misle početi plaćati onih 500 zlatnih dukata godišnje obećanih Kulinu Banu \'za vjeke vjekova\' i ovjereno zakletvom u \'sve svetce, Petra i Pavla, Djevu i Isusa\'?
KAPETAN SEVAL, CELICNI KRMAK NASE ARMIJE...
Inace, potok Listica je poznat po hercegovacko-skutorskim flotama.
Što sad netražite vi bošnjaci da se protiv hrvatske uvedu sankcije ????????? da se pozove EUFOR na granice bosne ka na Kosovu, a da je to Srbija uradila znali bi da seree, lažee i kukate zapadu kako ste ugroženi a sada???ništa naravno, jer zapad podržava hrvate. Jadni vi jer ste dvolični i vaša vjera koja vas uči da mrzite ljude drugih vjera LATINI SU STARE VARALICE nije davno rečeno, a vi im i dalje ližite dupe.
Nema više para u >Rh ni za šta a kamoli za most .Jedino je tunel koliko toliko isplativ za nekog privatnog koncesionara.