Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dilomatski. Zadnja recenica gorrrrrii! Bravo Bisera! Bravo MVP!
Od Bisere će da dobiju čireve, šta im radi :D
Ublehas pravi.
SNSD GAD!!!
Zasto se vise ne pocnu pokretati krivicne prijave protiv sarlatana u ovoj drzavi. Jbte ne platim racun odmah opomena odmah prijwt je tuzbama a ovi blokiraji sve zivo, nista ne rade primaju platu i nemaju nikakvu odgovornost.
Pseto govnjivo, prisjesce ti uskoro...
beskicmenjak
Vidi ovog ljubavnika bolesnog.
Da nije guro opet Stasa gdje ne treba. Mozda mu sekretarica ljubomorna pa nije poslala na vrijeme. Crni Stasa ne moze ga u gacama zadrzati.
Pozabavio se duze sa ljubavnicom pa zaboravio, stariii vuk. Prvo kurave, pa sve onda ostalo, a tipla ide…
Ubise Srbi i Hrvati BiH sa svih strana. Bas je mrze dok zive u njoj i uzimaju lovu iz nje
Ma on je jos na medenom mjesecu
Ne mogu da shvatim da neko može namjerno i svjesno raditi ovo našoj lijepoj državi. Ovo nešto u normalno uređenom društvu bi bio politički apsurd i sankcionisao bi se vjerovatno ostavkom premijera, ministra ili nekog drugog zvaničnika. A kod nas sve nakaradno, rušiš državu i uzimaš platu za to. Bra'o
Od silnog način Janja naših susjeda da nas povale bojim se da ne dobiju homeroide, fali sapun pa kolonjska, pa ćemo vam dodati Armani ili Bulgaria, ali Bosne barnut nemerete..dušmanćići,..😂😂😂🤣
plasnsko-hinjski..pa ga vodajte po gradu i kafanama
Pa to ceka zadnju sekundu u svemu, zakasni i onda ajme i kuku - svak mu kriv. Ne razumijem stav ovih nasih policara i "funkcionera" koji sve rjesavaju u zadnju sekundu. Jeli im to neki đir da su vazniji nego sto jesu?
Nije to nikakvo rjesavanje u zadnju sekundu. On uopste nije zelio da se tamo ide i zato je namjerno predao kasno. Da je u pitanju tender gdje se moze zavrnuti predao bi on i prije otvaranja tendera.
Ne stiže od švalerki, mala mu već dosadila...
Nije zakasnio nego mislio da ce neko drugi,mozda neki visoki predstavnik!