Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik u svom selu nije uspio a gledaj ga danas.
"Backpfeifengesicht" na njemačkom je izraz za čovjeka kojem s nogu želiš opalit šamar, iako ga vidiš prvi put u životu. To je Košarac.
jel ovaj jos tuce zenu
Ko ce ti znat sta su se ovi dogovarali sve po kafanama…
Sijela kafanski sastanci i dogovore mozes objesit macku o rep, klosarac dzikancic i razbijac zena,samo zene maltretira i udara,treba ovog malog u vojkovice.
Odustaju,haj dalje
Ništa to ,sudije ostaju da džabe sebe ne ponavljaš...
Nebitan, hajd dalje!
Pa, kad ces ti kljusino da se pocnes baviti najvaznijim pitanjima u ovoj jednoj drzavi😱😂nece se ekonomska situacija nimalo popraviti ako i odu strane sudije😱🤔Ti i Milorad, jako dobro znate, da ako je TROJKA potpisala da odu strane sudije, da je najebala od svog naroda, a drugo oni nisu imali pravo potpisati niti je odluka validna, bez referenduma🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Dino je ipak stavio na prodaju ustavni sud zbog Tite
Vjeruj keru ali nikad švaleru. U normalnoj državi bi nakon svega učinjenog sam podnio ostavku.
Ma to je bilo ono jutro kad je dan prije Dodik pred sudom prvi izjavio o dokazima Europola i saradnji NiP sa kartelom. Sad sve svakako odigrao Avdo pa nema više potrebe da trojaneri pristanu na ucjenu.
Kaze Dino, ne znam Titu Tita mi.
sta kazu trojanci, ima li demanta na ovo?
Šta je sa počasnim konzulom u Panami?
Razgovor ne dogovor, normalno da vam se nece dati dodatni alat da bi mogli "mirno" da razmontirate drzavu... Bojim se da ce te morati nastaviti djelovatinvan zakona i ustava krsite sve dok se ne nadjete iza rešetaka. To vam je jedina opcija ili cekati bijes naroda, parica i kredita je sve manje. P.S. da hoce lajavu Sanjicu staviti na crnu listu pa da vidimo hoce li je Dodik isplacivati 😁