Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si non stop u Sarajevu smrdo jedan
kakav li je ovaj smrad poprimio?
A i sisa se u Sa ;)
Bolje poprimiti sarajevski miris, nego srpski smrad
30 godina pokušavate urušiti i podijeliti BiH davno je trebalo stati u kraj svim rušiteljima BiH. A vi iz RS slušate Srbiju i Rusiju i to je ok. Da je po Srbiji i Rusiji davno bi vi svašta uradili. Hvala Bogu da i vama neko može reći NE. Okrenite se narodu da bolje živi a ne belaju da bi samo vi ostali na vlasti. Šta ste uradili da narodu bude bolje sem što ste omladinu otjerali u bijeli svijet.
špek i bjeli lukač to je jedini miris koji imate u čulima, smrdohane nadiši se saraj zraka dok si tu
Tuknes ti na krmka odavno.
Zli covjeculjak na visokoj funkciji. Otuzno...
Trebao je mozda poprimiti miris istocnog sarajeva,ili banjaluke,mozda?Kakvi ste vi deb...li...idi ba peci rakiju koju prodajes,mani se corava posla..nije politika za tebe
Kokošarac
Bradonja, lakapo...
Kako je lijepo sakrivati se iza naroda.Zlo raditi,dobru se nadati, dobru platu primati,ići u BG po mišljenje. Možeš kako hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš. Dolaze dugovi za naplatu a para nema da se vrate.
Bitno je da ti bazdiš na bijeli luk i rakiju! Tradicionalno
Pravoslavni Bosanci nikako da shvate da ih se cijeli svijet grozi, nikakva promjena ambasadora tu ne pomaže, dragi moj troprstaš
Opet ovaj dodikov smrdi
Ovo onaj što vara pije i bije?
genocidni super hik
To da poštuješ Ustav negiranjem presuda Ustavnog suda prodaji krezuboj bratiji. Nama nećeš a Amerima još manje.
To je dokaz da je Sarajevska carsija i CEVAPI Daleko bolja i ukusniji nego vasi Pa sad honjko razmisli