Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda mi je bio mrzak a pogotovo jer je Sarajlija koji mrzi svoj grad i državu. Neka vas je Koljević pozvao da odete ne zamjeram mu sekunde lakše dišem bez vas.
Upravo!
100% brate ovi su najgori
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bosna nije sastavljena gosspodine Kokosarac !!!!!
Ja čime, se bave više ovi, BiH političari u 21 vj, prebrojavaju krvna zrnca i kradu, kao da smo još u plemenskom zajednici, ebo vas srbin i hrvat i bošnjak u te mozgove primitivne, koga više boli ku. ac kako se ko zove, koje nacije, dajte ba narodu standard i budućnost djeci, prestanite krasti, mrš više u p m sve i jedan kriminalac, ovi narodu su totalno ispravnih mozgova kad ovo još tolerišu. Da su pametni tolhage i sve vas prognanti u 3 lijepe
Ja čime, se bave više ovi, BiH političari u 22 vj, prebrojavaju krvna zrnca i kradu, kao da smo još u plemenskom zajednici, ebo vas srbin i hrvat i bošnjak u te mozgove primitivne, koga više boli ku. ac kako se ko zove, koje nacije, dajte ba narodu standard i budućnost djeci, prestanite krasti, mrš više u p m sve i jedan kriminalac, ovi narodu su totalno ispravnih mozgova kad ovo još tolerišu. Da su pametni tolhage i sve vas prognanti u 3 lijepe
treba ga uhapsiti zbog antidrzavnog djelovanja
Miletov.glavni pusac ki te. Da naglasim da opstruira izvozne dozvole firmama u namjenskoj industriji. Ovo treba sve protjerati iz Bosne.
Samo ukinut takozvani rs i dvojno drzavljanstvo
Dobit ces ti preljubnice po labrnji
Sljedeći potez je mobilizacija svakod od 60 do 90 i zauazimanje entitetske linije.
Ja ovo ne kontam. Hvale se da su početnici, a vrijeđa ih kad ih zovemo početnicima
Kakvo je zlo svojoj djeci napravio, šta onda tek neće drugima. Svoje najbliže vrijeđa i nanosi im bol zbog neke qurawele. Nula od čovjeka. NULA
STA OCEKIVATI OD LJUDI KOJI SU KUPILI FAKULTETE BIH POLITICARI PRVO SE KRSTE ILI OSULNETE PA ONDA SE RADJAJU.
Nije Helez sarajevska struktura.On je iz Bugojna
tebi idiote nije problem,sto dodik psuje Srebrenicu i genocid,i sto Bošnjake vrijeđa godinama i sto slavite presuđene ratne zločince.pametnom dosta idioteeee..
Napraviš problem a onda izađeš sa konstruktivnim rješenjima i prijedlozima, dobiješ dobar dio svojih zahtjeva i dobiješ epitet konstruktivnih pregovarača, pametno i zasluženo, ovi naši trojkaši ko ovce, nemaju ideje, vizije ni pameti da se nosaju sa ovima.
Ako ne može kako vi kažete, nema dogovora. Jaka je to politika, politika ucjene, e pa ne može više, dosta je, dosta je vaših ucjena. Ona volina prošli put došao da drži monologe, psujući genocid. Sad kad je Helez rekao istinu, da je to bezobraznik s kojim nema dogovora, problem vam. Ko vas j...e ionako ste pred kolapsom samo vas treba ignorirati, para nemate i brzo ćete vi proglasiti bankrot.
Napravili probleme i sad nude rješenje koji su ovo zločinci.