Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tegeltijina false-flag operacija 😂😂😂
Čuj 200KM? Pa vi nećete se na telefon samo da javite na te pare (pravnici svih vrsta a posebno sudije, tužioci, advokati)
koja fekalija od covjeka ovaj celo... jadno...
hahahahahahahahahaah kakav si ti glumac Milaneeee! pa djecu u obdaništu ne bi bio u stanju preveslati takvim forama :))))))
Kakve su ovo farse to je nevjerovatno....
Covjek je vec dao izjavu da je novac bio namijenjen mladencima i greskom je zavrsio u koverti. Meni se cini ipak da je htio malo da provocira, ali hajde eto.
Ode li Milan T. onda odoše SVI !!! Pa nisu ludi da ga ne PODRŽE !!!
Tegeltija se treba zaposlit u Teatru, prije nego u VSTV, jer mu pravosuđe baš ne ide uz karakter, a gluma kako vidimo itekako ide :D
auuuu kako to sad da se desi gospon tegeltija... mudro, dijete bi ti neko sigurno povjerovalo
malo kume posla
Tageltija se potrbušio, po uzoru na Špirića😂😂
Eno na Zurnalu video Tegeltije kako ga potkivaju.
TEGELTIJA VOLI UZIMATI MITO TO GODINAMA RADI.
On misli da je u šumskoj pa priča priče za djecu. Njih uspješno lažu svi od garašanina kečavende i evo sad ovog tegletije.
Izrežirano u režiji predsjednika VSTV-a, kako bi se prikazao kao poštenjačina, a u stvari obični nesposobni politikiant u službi vladajučih struktura i kriminalaca zajedno sa Tadić i Jukić.
jadna igra jadnog i korumpiranog teglica regeltije
200 maraka, da radim u pekari nebi odao recept za 200 maraka
Nije problem nekoga "saslušati", problem je uzeti lovu za to!!!! A to ti se stavlja na teret! ;)