Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
korupcija treba da se izjednaci sa nacionalnom izdajom i da se prema tome mjere kazne. Irsko cudo je dokaz da se korupcija moze veoma brzo da iskorjeni kada na celo drzave dodju istinske patriote.
da li cu nekada nesto pozitivno da procitam o nasoj domovini???
I strani biznis i investitori su korumpirani samo njihov sistem je jednostavan
Ma bas me cudi, tako \" fin i posten \" narod , samo sto to niko ne vidi !
nema goreg lopova i licemjera od bosnjaka koji glumi muslimana alija izetbegovic,sinincic,cengic saja ostala okompanija polahko jedan je bog kad tad kazem kad tad cete umreti svi cemo umreti jednog dana a taj dan niko ne zna nakon toga nema povratka sto si zaradio tako ce ti i biti a ja se BOGA bojim nebi mogao na tudoj nesreci da uzivam.
@eee, problem?
za nas muslim.ane nije vlast... a inače smo super radnici i poslušni naučnici kad smo upregnuti u nemuslimanske sisteme... a sami smo isto ko oV.ce :-) nažalost istinito
eto sto je tako, covjek prstom pokaze evo ovo su lopovi, vidite to i to su uradili... a tokmak slavi utakmice dok drzava ide u kooratz
LOPOVI !!! SVI SU LOPOVI SAMO SAM JA POSTEN !!!
ZELJO SAMPION! DUPLU MAJSTORE!