Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A novinari su ti koji prenose nepotpune i netacne podatke.Samim tim narod je pod strasnim psiholoskim informativnom propagandom.Pogledajte N1.Eklatantan primjer kako narod bombarduju svaki sekund.Mozak im razvlace zbog gledanosti.Po 100 puta jedna te ista info od sabaha do aksama.Jos kad cujem onog malog kako ragovara sa gostima dodje mi da povratim.Ko da su dosli gosti na posljednju pricest.Jako drsko i nekulturno dovodi do svadje.
N1 je Covid teror medij
@Bosancheros kakvo je tvoje misljenje o....Opstinska STATISTIKA....Kantonalna STATISTIKA...Federalna STATISTIKA..Drzavna STATISTIKA...plus jos 4x agencije?!? Ako ti kazem da su one ZAVISNE od poliKite, hoces li mi vjerovati?? Razmisli, razmisljaj...ako ti je tesko, onda NEMOJ, jer cinis vece ZLO!LP
Ljudi, covid odjeli su prepuni, a umire sve vise ljudi. To je sve sto treba da znamo. Ovdje nema zavjere - ovdje je na sceni nesposobna, klijentelisticka, uhljebska drzava koja ni obicnu evidenciju nije u stanju da ustroji.
Sve što ti treba da uradiš je da prestaneš komentarisati.
Ma lazu nas i zavrseno! Od misa napravili slona.
Pa da nista ne objave mediji bi pisali o coroni ..
Raja negativna na testu. Na rentgen obostrana upala pluća. Kakooooooo????????????
Ma bitno je da u kantonu Sarajevo znamo statistiku. Država i entiteti se druga priča...
Ovi iz Zavoda već mažu deltoideuse sa alkoholom i pripremaju se za Pfizera u srijedu
U zivotu,kad imas priliku da seres ne propusti je. Kao nasi novinari kad se zapetljaju u lazi. Ali svaka se laz da objasniti.Sa cinjenicama je malo drugacije.Umjesto da ljudima prenose iskustva drugih u lijecenju oni siju strah.Oni koji se boje njih netrebas strasiti a u ovima drugima stvaras revolt i agresivnost.U Svedskoj kazu da je pileca supa ucinkovitija od maske.U BiH to pile postaje misaona imenica.
Ako na 2000 zarazenih se govorilo moramo naučiti zivjeti sa virusom ekonomija je bitna sta je sada sa 1300 u prosjeku ? Jel to zbog Sarajevskog kantona svi moramo ispastati?
Nista to nije slucajno.. treba sto vise ocrniti BiH
@Bosancheros kakvo je tvoje misljenje o....Opstinska STATISTIKA....Kantonalna STATISTIKA...Federalna STATISTIKA..Drzavna STATISTIKA...plus jos 4x agencije?!? Ako ti kazem da su one ZAVISNE od poliKite, hoces li mi vjerovati?? Razmisli, razmisljaj...ako ti je tesko, onda NEMOJ, jer cinis vece ZLO!LP
Čekati 8 dana na rezultat testiranja je sve samo ne blagovremeno
Podaci sigurno nisu potpuno tačni. Neki namjerno preuveličavaju ili smanjuju brojeve u zavisnosti od potrebe, poput Sebije, neki ne dostavljaju podatke, ...
Ama ne dostavljajte medijima nista ubise nas psihicki.Jednom u danu im dajte podatak i nek razgule.Nemaju obzira ni prema kome.
Samo sam cekao kada ce se ovo desiti... Toliko smo neorganizirani i nedisciplinirani, da se ova situacija nije mogla izbjeci.
Ljudi ovo sa koronom nece na dobro ispasti ni kod nas ni u svijetu korona je pokazala da su drzave nestale i postale drustva jednog lica da je čovječanstvo vraćeno u doba 10 vijeka ovakve vlasti moraju nestati u citavom svijetu jer oni trebaju biti servis narodu a ne vlasnici naroda