Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva obavjest ni jedne jedine rjeci o samom udruzenju ni gdje se nalazi u Hrasnici a slavi godisnjicu i odmah zahvalnica ja kome drugom do nacelniku a mnogo zasluznijih od njega da je iz svog depa dao onda u redu.Vjerujte pola Hrasnicana i nezna da postoji takav centar onda vam je sve jasno,sitni poeni se sakupljaju pred izbore. Bruka i sramota
Mali papan...i ovo neka vijest...gdje ti je hadžija
MRS idi nešto radi dok si bio u Avonu moro si radit na procenat sad samo kenjas!
Ja mislim da sad Nip treba smanjiti kampanju po medijima.Sad je kontra efekat,a realno rade sve gore čak I od SDA,sto je bilo skoro pa nemoguce, doduse I dalje spinuju da su najbolja politika u svemiru,koja se u kabinetima vakcinise I sl.
Po Mužuru vidimo da su najnespsobniji upravo oni koji su izasli iz SDA, jedan od njih je i Mužur
Koji ublehaš
Jedini ljudi koji ce glasat za njega na sljedecim izborima.
za šta zahvalnica,slika se gdje stigne,lik je prodavao mirise i tako mu ostalo u krvi da se slika