Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je svijetska vijest, nek vide Izraelci tko je ovo dopustio. Mogli su poslije prvog vandalskog cina postaviti kamere i cuvara. Svaka supa danas ima cuvara.
@Gouser Policijska stanica je deset minuta pjeske odatle. 2-3 minute autom.
Samo objavljivat nek zvoni na sva zvona. Stvari su kristalno jasne ali im treba nalijepit etiketu da se vidi iz Brisela
Mario Kordić prešutno sigurno i zna ko stoji iza ovoga jer se nista u ovom dijelu BiH ne dešava bez učešća HDZ-a.. nego to je ta dvolična politika i ljigavi karakter.Pružiće po danu pomoć a naveče ponovo poslati svoje crnokošuljaše.
Sram te bilo moderatoru . Fakat ne znam zbog čeg mi brišeš toliko komentara Mad ni u jednom od njih nisam napisao nikad ništa uvredljivo . Valjda bih trebao biti antiustaša antičetnik da bi odgovarao vašim mjerilima! U lažima prevarama i izvrtanjima istina nema berićeta a ne bi trebalo biti ni po vjeri tvojoj koja li je da je!
Sinoc instrukcije dobili u stozeri fasista, a sad se peru i osuđuju, crvi iz hdz-a.
Uhvatite odgovorne, gmazu fasisticki. Iza ovog unistavanja stoji hdz.
to je to legitimno predstavljanje kakvo dragan i hns zastupaju
Uvedi u zakon ostecenja groblja 5 god zatvora, ostecenje nacionalnog spomenika 10 god zatvora . A ne svaki idiot da osteti sta zeli
Biće to skupa sanacija
Popraviti iz gradskog budžeta, a ulice i vodovodne mreže neka čekaju pa ćemo vidjei da li im se isplati vandalizam kada bude ljeti lijegao netuširan hoće li mu biti do vandalizma.
Postavi video nadzor tamo i ne rise
Ovaj čovjek mora , želim to kao građanin BiH i nadam se da i hoće , zamjeniti štovatelja uzep-ea , ..naj-eUropljanina, ..Dragančeta , poznatijeg i kao čiliričarrr...
Slušam sinoć na Mreži da bi iz HDZ-a možda najbolji za predsjedništvvo, a umjesto Čovića bio baš ovaj gradonačelnik Mostara Mario Kordić. Umjereni nacionalista i čovjek sa kojim bi se uz dogovore izašlo iz više blokada. Sa Čovićem ima da se vrtimo u krug još deceniju. U svemu vidi bošnjačku zavjeru.
U zapadnom Mostaru žive najveći fašisti na svijetu. Hoće li ovaj š.... gradonačelnik ponuditi ostavku? Toliko uništeno. Niko ništa nije znao.
U/oko “nacionalnog spomenika prve kategorije” trava visoka metar….
Ima li glasa od SDA celnika u Mostaru da se cuje oko ove devastacije. Jel ce i oni da "osude".
Kordiću, jesi li se čuo sa komesarom i ostalima iz policijskih struktura. Jel nisu ništa vidjeli ni čuli. Njih ti prozovi jaro. Tvoja osuda je ravna zabrinutosti ovih iz medj.narodne zajednice. Stani na čelo i ponesi zastavu jaro ako si ono kako te PR kreira.
A kada ce neko biti kaznjen za ovakvo ponasanje? Samo opaliti po dzepu i da vidis kako se huligani uljude.