Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po zastavama se vidi sve... Stara gostpodja Evropa i Amerika stoje normalno. Dok je u BiH sve naopako i nikako kako treba. Pa cak i zastava. Trebalo bi krenuti ponovo, pritisnuti \"reset\" taster pa potom okrenuti zastavu kako treba, i onda avancirati ka tezim odlukama.
ZAPAMTITE OVO MOJE PREDVIDJANJE. Sastanak 20. okto. se nece ni odrzati zato sto nece biti kompromisa prije toga tako da se stranci nece ni pojaviti da se ne brukaju. U ovo sam siguran.
poslije @analizatora i @commia suvisan je svaki komentar osim da je prejudicirano velicanje dodicizma dio projekta opisanog u komentaru @analizatora.
Commi potpuno se slazem s tobom. Jos samo da se moze uvesti prijeki sud za ove politicke siledjije i teroriste,koji su sve narode u BIH doveli do ruba provalije.
taj je bio text iznad @commi
KOMENTAR NA TEKST; Priča o Maji Kazazić Delfin inspiracija Bosanki koja je u ratu izgubila nogu Prvo pitanja? ZASTO STE BANIRALI KOMENTARE NA OVAJ VAS FALSIFIKAT OD TEKSTA? JE LI ZBOG KOMENTARA DA MAJA NIJE BOSANKA? A, sada komentar koji sam napisao i koji je baniran zajedno sa svim ostalim kmentarima? MAJA NIJE BOSANKA NEGO HERCEGOVKA. JE LI TO POKUSAVATE DA ELIMINISETE I HERCEGOVINU I HERCEGOVCE IZ JAVNOSTI PORED NASTOJANJA DA IZBRISETE SRBE I HRVATE I PROPAGIRATE UNITARITICKU BOSNU I \"BOSNJASTVO\" U BOSNI I HERCEGOVINI? BILO JE I MNOGO JACIH KOJI SU POKUSALI DA IZBRISU HERCEGOVINU SA MAPE ALI NISU USPJELI STO NECE USPJETI NI VAMA UNITARISTIMA HARISA SILAJZICA. SARAJEVO-X COM SVE VISE RAZOTKRIVA SVOJE CILJEVE I SVEVISE LICI NA \"DNEVNI HAVAZ\" NA INVALIDIMA RATA VI PRAVITE ZAVJERE..SRAM VAS BILO... STA STE TO DALI MAJI I NJENOJ PORODICI TE JE MORALA POBJECI IZ HERCEGOVINE?
Ako se nisu sporazumili ovi naši kvazi političari u ovim prethodnim 15-tak godina kako će se sporazumiti za ovih 10-tak dana???