Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto dalje od Dobrosevica.
4 žene umrle u 25 godina?! de nek neko napravi studiju koliko ljudi je umrlo od aspirina.... mogu se kladit da je broj daleko veći
Pa vjerovatno nam apoteke imaju jako mnogo ovih tableta na zalihama pa ko biva da se potrose i zaradi na njima, a boli ih briga za one koji ih uzimaju:)
Koristila obje vrste pilula. Strasne posljedice: od povisenog krvnog pritiska, stalnih vrtoglavica do promjene kilaze. Doc. Mehmedbasic ih propisao, a Prof. Gerc me lijepo zamolio da ih prestanem koristiti nakon uradjenih svih nalaza. Evo prosle su cetiri godine i ja sam super.
Vjerovatno jos niko nije umro u BiH od tableta pa cekaju da ko umre pa da ih povuku .
Kazu i Dodik je poceo da pije te tablete...ha haha...!
Ma gdje objaviste tu informaciju? Pa nemojte da narod sazna da je ovoj vlasti u interesu da što više naroda pomre (poenzioneri imaju prioritet), posebno oni bolešljivi, da "oni" nebi morali davati "naš" novac iz "njihovih" džepova.
naši su pametniji, obrazovaniji, stručniji i oprezniji od francuza. pogledajte samo broj naših nobelovaca iz medicine i broj njihovih, pogledajte našu prosječnu ženu i njihovu, prebrojte zube u glavi prosječnog balkanca i prosječnog francuza. pametnom dovoljno
Nemoj ga poslušati, Diane35 je prvenstveno lijek protiv akni, iako ima kontraceptivno djelovanje. Idi kod drugog ljekara. Gumica.
a to sto odes poznatom ginekologu po savjet koju kontracepciju da koristis, a ginekolog ti preporuci diane 35?
to sto ne citaju uputu i uzimaju kao kontracepciju govori vise o tim djevojkama/zenama nego o sigurnosti pilula
nema veceg zla na svijetu od farmaceutskih kompanija. igraju se zivotima zbog profita