Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo- Livno,Zenica,Tuzla bez konstitutivnih (7%) idemo dalje.....
Leže SDA i u ZDK...
Dobro da je narod vako glaso..Predsjednija SDPu..i DFu...Dom naroda SDA..i Skupstina..instrumenti odlucivanja ostaju u Bosnjaka..dok.Trojaneri...vrse Mahinacije..sa Zapadnim Ambasadama i USA..HDZ...sa Falatarom nije pistigao cilj..Sa NSom Baralijom i Cavarom he uzo Mostar...SNS..je uspio sa Stanivukovicem orodati kukavicije jaje Medjunarodnoj zahednici..samo kos kod Bosnjaka..funkcionise..Trojanski Konj..akovic.
steta bilo je dobri ministara a sada delegatima...
Kada vidim stranku cije ime sadrzi ime i prezime nekog covjeka, ne mogu nikako prihvatiti da je u pitanju demokratska stranka, vec vise DJL. Bez obzira o kome da se radi
pa i kod SDA je zamalo SDA-Izetbegović, jer ko nije dio family, ne moze bit na čelu stranke, de ba mani suplje
@mobizvonitel zar nisam napisao "Bez obzira o kome da se radi"? Cini mi se da jesam...