Silajdžić, Omerović, Halilović:
0
Konkretna pomoć BiH narodu Palestine
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava ideja stasau! I ja sam za to neka idu ovi obrezani iz BiH svojoj braci palestincima. Uostalom tamo je puno toplije nego u BiH. Bilo bi im super!
kako se ovi nasi palestinci solidarisu sa svojima! svaka cast, ! :-))))
JAKO LIJEPA AKCIJA,NADAM SE DA CE OVA SREDSTVA BAREM MALO POMOCI,A AKO SE NEMOZE NISTA DRUGO URADIT FATIHA I MALA DOVA MOZE ITEKAKO POMOC NARODU KOJI JE POD OPSADOM EVO SKOR 2 SEDMICE.
najbolje cete im pomoci tako sto cete im se pridruziti! Selite slobodno tamo gdje vam srce kuca!
Liniju kod BHT za doniranje organizirati, brzo...
Ovo je ljepo sto se radi posedno nakon onoga sto je narod bosnje i hercegovine prezivljeno Dali ima neki account posto bi i ja zelio da pomognem