Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeći po autu, Mercedes A klasa, vjerovatno je djevojčin auto jer je to inaće omiljen auto kod žena i djevojaka, rijetko ga imaju muškarci. Ko je vozio to već trebaju utvrditi istražitelji a djevojci nažalost to ne može pomoći
daj Boze da je ovo cisto..
Postoji mogucnost da se sve ovo zbilo nakon svadje sa momkom koji je zavrsio na psihijatriji. Ovdje sumnjaju da je nekako on i kriv za ovu nesrecu. Rahmet joj dusi a porodici sabur i da obdukcija sto prije pokaze sta se tacno desilo.
Jedan jako mlad život ode... :( Šta je da je, sad je gotovo... Ako se to može nazvati srećom u nesreći što su je "brže" našli, jer inače Neretva nosi... Porodici sabur, a djevojci lijepi Džennet..
Rek'o sam vam ja. Kad te povuce Neretva, gotov si. Ne pomaze ti ni Bog...
Nesto mi ovo se cudno
Sta je Neretva uzela zivota ove godine, tugo moja. Ne ponovilo se nikad.
@Snowgirl ne uzima Neretva već mi sami sebi oduzmemo život nažalost brzom vožnjom
@Snowgirl Kad je zadnji put neko sletio s mosta???''Vozi pažlljivo lokalni je put i nema problema....