Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravit cemo mi dr. Harisa od blata, a neka mi bilo ko kaze da je period 2006-2010 bio gori nego sada. Dok je SBiH bila na vlasti nisu zapaljene institucije, nije socijalno stanje građana bilo ovoliko devalvirano. Ovo su fakti.
Od "aprilskog paketa" sve je krenulo nizbrdo, neću se izjašnjavat je li valjao ili ne, ali to entitetsko glasanje je bilo i prije i ostalo do dana današnjeg. A fakti su da je današnje stanje prourokovano rezultatima i te vlasti za koju misliš da je valjala.
tarik sladic 21.05.2014. u 14:33 Odgovori 13Moze i Silajdžić mladđi da preuzme, ne bi bilo prvi put da postajemo isto korejska zabit s oca na sina, s sina na unuka... eno cuo sam i da potomci bakira izetbegovića hoće da se kandiduju En i mister toranj zenu hoce da kandiduje veli tornjak uspjesan biznismen njegova zena kupila od tornjaka nekretnine za tricavih 200 miliona km.Tornjask se hvali kako ima pametnu zenu baci marku u zrak 10 padnu,abraka dabraka okus pokus 200 miliona...
Stranka koja je gradjane Federacije opljackala najvise,uz SDA naravno.
Moze i Silajdžić mladđi da preuzme, ne bi bilo prvi put da postajemo isto korejska zabit s oca na sina, s sina na unuka... eno cuo sam i da potomci bakira izetbegovića hoće da se kandiduju
Ne bi me nista iznenadilo i da se desi. Je li istina da je i Radoncic prepisao svoju privatnu stranku na sina ?
Nemate vi SBIH para da kupite glasace,u bosni se kupuju glasaci kao marva na pijaci 50 km glas,faraon moze ulozit 2-3 milonceta i et mu glasova i oni sto rade kod njega sto moraju glasat il otkaz u tornju plus keljmendijevci i et preso cenzus..
Fkt zar jos postoje ? Za sta su se ono borili ? Sjecam se da je neki njihov Silajdzic davno zaustavio pokusaj integracije BiH pa stvorio Dodika zlocu !
Ne smije se zaboraviti da su ovim iz SZBiH tada najveca podrska bili Fahrudin Radoncic sa svojim dnevnim avazom i bivsi reis Mustafa ef. Ceric !!!
i ja cu isto aBd naredne godine da se kandidujem za reisa.ha ja BiH 3.5 mil. stanovnika ima sesteroduplo vise stranki nego njemacka koja ima 83 miliona. de te ba ljudi,gladni smo,nemamo nigdje nista,de da se sta napravi
... a Gojer potpredsjednik, tip 1 - kvota 1.