Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš iskorijenit SDA, ne daju se al otiće sigurno u zaborav!
Malo se bune, ali prodje to
Znaci u Bosnjackom Kantonu ne pošuje se Klub Bosnjaka.Vinko Marić koji je nastavak vodio nelegalne skupštine treba krivično odgovarati.
cuj opet tijesno 18:17 da nece bit kakvog prelijetanja u medjuvremenu
opet fali pecat
Sda placi moli al pomoci nema
Vec vidjena situacija s pecatom 🤣
Ukrast će Kasumović pečat isto kao i Konaković što je ukrao, a onda će tužilaštvo kazati da nije bio svjestan protivpravnosti krivičnog djela i nije bio svjestan svojih postupaka. Nema gore bande i lopova od SDP/NS/NIP/BHKF komunista.
Ćazime klošarčino uhljebljena...svaki fening plate,paušala i raznih komisija uložilio u lijećenje najmilijih,a siltanija sa potvrdom da je dr na reciklažnom papiru dijagnoze postavljala...inshAllah
Vlast je gora od herosa sa njega se možda i skineš ali sa vlasti nikako...
Pogan zelena
Hoce fudo na zor vlast Pa ne ide
Cuj na zor a imaju vecinu od 18 🤣🤣🤣🤣
OpetsekrijePECAT 😄😄😄
Ukrast će Kasumović pečat isto kao i Konaković što je ukrao, a onda će tužilaštvo kazati da nije bio svjestan protivpravnosti krivičnog djela i nije bio svjestan svojih postupaka. Nema gore bande i lopova od SDP/NS/NIP/BHKF komunista. Banda hoće protivzakonito da dođu na vlast i ovo policija mora spriječiti, jer anarhija se ne može tolerisati niti štititi. Hapsi bandu i kradljivce.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Zima.
Ovo je pravi politički rat!