Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gras su pljackali svi od kada ga je osnovala skupstina kantona sarajevo,istragu treba prosiriti na sve premijere i ministre u vladi kantona sarajevo koji su obavljali funkcije u mandatima od kraja rata do sada,na osobe koje su bile u nadzornim odborim i na sve rukovodioce.u grasu je pocinjen kriminal stoljeca i trebalo bi podvrgnuti istrazi 500 osoba sto se naravno nece desiti jer je bih drustvo propalo drustvo.
Sve super. Ali na isti način pokrenuti i istragu protiv Konakovića za njegov "rad" u K.K. Bosna..
Koliko se medijski eksponira, jasno je ste zeli PREDSJEDNIK KONAKOVIC 😊 Ozbiljno se Dino Konakovic zacesljao da preuzme poziciju predsjednika stranke, drzave, velikog vođe bosnjaka... Bakir je ozbiljno slijep pored ociju ako ovo ne vidi! Udari na ljude iz SDA, spinovi, medijsko sveprisustvo. Svaka cast DINO KONAKOVIC, PREDSJEDNICE!
O cemu prica covjek koji je kupio diplomu??? Sve sto je Dino Konakovic dotakao unistio je! NEMAMO VODE! SVE STO JE OBECAO SLAGAO JE! Smije li Dinu Konakovica tuzilastvo istrazivati?????? Je li tuzilastvo postalo servis Dine Konakovica??? Dokle vise?!?!?! DINO KONAKOVICU, PRICU O BORBI ZA GRADJANE I ONAJ WANNABE GLAMUR MOZES SAMO SAM SEVI PRODATI!!!!!!
ZNA LI ERDOGAN I IZETBEGOVIC DA SU KONAKOVIC I ABDULHARIS ŠETA, U PERIODU OD 2009 DO 2011 GODINE U VIŠE NAVRATA BILI GOSTI U ISTANBULU I TURSKOJ TE DOMAĆINI U SARAJEVU VISOKORANGIRANIM ČLANOVIMA POKRETA HIZMET I FETULAHA GULENA TE SU OD ISTIH FINANSIRANI !?!
KOLIKO UDARA NA LJUDE IZ SDA A ISTOVREMENO SE NAZIVA NE premijerom NEGO PREDSJEDNIKOM VLADE, BAKIR MORA BITI SLIJEP KOD OČIJU DA NE VIDI DA MU SE OZBILJNO ZAČEŠLJAO ZA PREUZIMANJE POZICIJE PREDSJEDNIKA STRANKE DRZAVE BIŠNJAKA!
Mislim da istražni organi trebaju početi od premijera...
Sada odjednom vi "izmislili toplu vodu" i vidjeli da je tzv. Turisticka zajednica privatna firma koja sada vise nece da placa reket ili vise nije na listi podobnih firmi pa sada odjednom nije u redu to sto je radila sve ove godine. Koga ti pravis bidalom Dino? Nisu svi neobrazovane ovce da mozes prodavati svoju providnu pricu i skupljati jeftine politicke poene ovako blizu izbora.
Čuj, Vlada *raspakovala* problem! Pa ko je problem *spakovao*?!
Ima l' dana da se ovaj ugledni i akadomski obrazovani velikan ne pojavi u vijestima?
Svako vozilo pomnožiti sa tri, pa da bi se njih petnaest stranački kadrova zaposlilo u brigadi.
A Ministarstvo komunalne privrede u k...cu sa ministrom de..bil..om i 7 uposlenih. kad sam otišao tamo da se nešto žalim šok mi terapija trebala od nesposobnosti i diletantizma. Dobro je premijeru ko nam sve radi - stanje je ekstra kakvo bi moglo da bude.