Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Parizu eno na 80 mikrograma cestica zabranili saobracaj i uveli besplatan jani prevoz, a kod nas na 250 mikrograma nema razloga za mjere...mora bosanac dokazati da on moze i sa zgrade skociti ako treba, dovoljno mu je reci: Jel to ne smijes?
kod nas u swedskoj zabrane sav saobrachaj na 40 mikrograma, necete naci chishchi zrak u cijeloj ewropi, obicno swedi woze bicikla pa je kod nas jako mnogo chisto
Ma samo nek' ne puca, jel tako premijeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako je vama sto se se uspjeli "obezbjediti" , ima li smoga na Poljinama ?
Boli njih, oni ionako ne smiju pogledati kroz prozor a niti trebaju, jer klima sa filtrima je tu kako kući, tako i u autu a pogotovu na radnome mjestu i po restoranima i klubovima gdje izlaze guzonje...njih ti magla ne brine jer je za razliku od glupog naroda ni ne udišu! nOrOd znO ;)
Ima i na Poljinama smoga, ako te interesuje da znaš da nisu ni oni mirni :P
Ja sam brko,ja sam spas, Uvijek radim samo najbolje za vas. Ja sam brko,imam dara, talentovan sam za uzimanje para. Ja sam brko,imam rjesenje, mozemo ga naci,jeduci pecenje. Ja sam brko,nisam dobar, samo reci koliko sam ja tu dobar.
neandertalac
kako bi dzipadzije dolazili na poso?? zamisli da konakovic udje u tramvaj ili trolu? noge bi mu usahle na licu mjesta.. nema razloga za brigu.. osim kad pogledas statistiku kancerogenih oboljenja.. ali koga briga za to..
Koji je ovo demagog, a i narcis. Digli ste cijenu plina toliko da loži narod čizme, gume, šta stigne. Ne može se grijati na plin s platama koje ste vi stručnjaci sa svojim ekonomskim mjerama uspjeli da im osigurate. Zar vas nije stid da stalno ponavljate koliko košta nešto kod nas u odnosu na EU, a premijer Novalić ne dozvoljava da minimalna plata bude 410,00 KM, fuj bagro jedna, sve što je bilo društveno pokrali ste i uknjižili na sebe...
Sta smo mi to bogubtoliko zgriješili pa nas ovako kažnjava sa nas ive budale vode.
Rekli Dino i SDA zrak je ČIST i šta se tu ima sumnjat . . . !!!
Samo jedna jedina mjera je potrebna,zabraniti lozenje uglja i domacinstvima i javnim ustanovama i firmama.80 posto ovoga zagadjenja otpada na ugalj.Svakako razlika u cijeni uglja i drva nije velika ko nema i ne moze se grijati na plin ili na struju.I nemojte biti smijesni u poredjenju drva i uglja,100 metara drva ne moze proizvesti zagadjenje koje moze frtalj tone uglja.ZABRANITE LOZENJE UGLJA,to je jednostavna i skoro bezbolna mjera koja ce biti dovoljna za cistu havu.
Pa kupi raji ta drva, kad je jeftino ... i onda diši čisti zrak ... !?!
Da,lozenje uglja je glavni i jedini problem zagadjenja,ali i sjeca sume je glavni uzrok poplava poslije svake kisice.Dilema je velika:Pustiti sirotinju da prezivi,ili nemati problema sa navedenim posljedicama
Ребублика Српска као права држава решава ове проблеме, нема смога нигде. А види ових балија што се пате по западном Сарајеву.
Република*
Kad je ta zapišana teritorija svakako ruralni, brdsko-planinski , zaostali kraj . . .
Zalibo Dinu, ode on Daliju odradjivat. Ko sisa sitnu buraniju, da hoce pocrkat svi, ne bi li ih skinuli sa biroa. Tome se vjerovatno nadaju ne bi li dosli do onih magicnih "100.000 radnih mjesta"
On vise voli mindzu nego zrak sto dise
Napravite jedan ogromni ventilator :D
Kreten
Premijeru dragi proglasi vanredno najvanrednije stanje na svijetu,tamni crveni meteoalarm,ograniči kretanje..Ovaj grad je definitivno najzagađeniji trenutno u svijetu skupa sa Zenicom.
Samo vi pravite zgrade,uskoro ćemo se svi iseliti na planine,i živiti ko nomadi
Vozaju te, pa te zaboli za raju Bagro jedna neljudska