Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko nastupa populistički, to si ti. Tvoja mržnja prema onim koji su te proizveli u politici je veća od bilo čega što govoriš i radiš. Kada se pažljivo pročita ovo što govoriš, vidi se da si veliki ublehaš i ufurana neznalica.
Konakovic "vladar Sarajeva". Ne treba Sarajevu vladar treba mu sluzbenik koji ce da radi za dobrobit naroda. Ti si daleko od toga.
Moraš Dino omudrat diplomatski sutra će kada NiP osvoji više vlasti trebat nekad i glasnSNSDa na Državnom Nivou ne uzimaj nikog personalno usta pogledajte Vučića diplomate sve fino nino a radi
Dino ti si glup . Ti nisi ni za kasabe . A ti se nebi rukovao Dodikom ali bi Čovića poljubio u guzxcu. Kretenu jedan .
Zapamtite ovo s dodikom i rukovanjem! 🤡😂
Ovo je promotivni članak, na slici on se smije, iza njega zastave BiH a on izjavljuje : "Sa Dodikom se ne bi rukovao". Dobar mu je PR, a haman ima nekog u Klixu.
Ja glupe izjave, čuj ne bi se rukovao, pa ovdje takmičenje u natpišavanju već treba zrelosti da se naešto riješi. Koji diletanti majko mila.
Udruzenje SDA uhljeba proglasila vanredno stanje zbog ove izjave! Velika tuga i bol je uhljebska, a glad papanska nezasita... Boli milijarda jelde zelenasi :)
Ne zna se ko je gori, glavni je cilj doci na vlast pa rasturati fabrike, firme, imovinu… poklanjati zemljista gradjevinskim mafijama iz Kiseljaka, Tuzle, BanjaLuke.. saobracaj u totalnom kolapsu, infrastruktura grada u totalnom rasulu…izvorista zagadjena… nemamo parkinga, parkova, obdanista, … sve sto ste dohvatili ili ste unistili ili prodali nekom ko je to unistio
Papcina velika
Sda sigurno dugo nece pobjediti na izborima u sarajevu. Ali uvijek postoji mogucnost da preko svojih satelita komsica, efendica i fahre sklepaju nesto. Njih drugi odrzavaju i to je problem. Da je srece ne bi vise nigdje vladali. Sarajevo su zapustili, kriminalce uzgojili jer su ih pustali na slobodu, infrastruktura propala, preduzeca poharana i unistena, kultura na koljenima, korupcija i nemoral su standard. Gdje sda ostavi svoj trag, posljedice su velike i visegodisnje.
HAHAAHAAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHAAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Ovaj covjek je ok
I ne trebaju vala. Dosta ih je, i previse
Umišljeni Dino...
S Dodikom se ne bi rukovao ali zato Čoviću puši...
ne bi se rukovao ko što i dino ne bi pjevo u beogradu