Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E SADA GLEDAJTE SOU KOJI SE ZOVE MALVERZACIJE BOLESNI EGO I PRODAJA DRZAVE.
Hrvatsko cvijeće.
A jacanje saradnje sa Hrvatskom podrazumijeva priznavanje treceg Entiteta sto u stvarnosti znaci kraj Bosanske Drzave. Bosnjacima ce ostati teritorija od tri medjusobno razdvojene Enklave koje nikada niko nece priznati za Drzavu. To nam je sudbina slicna Palestinskoj, Rohinje i Kurdi su u slicnoj situaciji.
ne znam kako je imao obraza i časti prihvatiti se posla za koji nema no srednje obrazovanje koje ima dodirnih tačaka s poslom ministra a ne kamoli više ili ne daj Bože visoko(vala je SDA mogla mu kupiti visoko obrazovanje, baš su bili cicije prema njemu)... a čekaj, ovo je ipak osoba koju visoko moralne vrijednosti i osobine ne krase.
Konaković je zasigurni najenergičniji političar u Bosni i Hercegovini. Još u SDA dok je bio, bio je najglasniji protiv kriminala. Pikazao je da mu je drżava preča od stranke. Sa ove pozicije, svojom energijon i voljim će nadmašiti sve predhodnike i vratiti Bosnu u fokus prijateljima širom svijeta.
Moram pitati ministra da mi sredi da sa svojom porodicom preselim u neku EU normalnu državu
pogino ti materi svojoj
Neprocjenjivo je slušati skičanje botova SDA. Mislili su vjerovatno da će se Dino prvo sastati sa Kalabuhovim ili ambasadorom izraela. Kad ono,šta bi? Sastanak sa palestinskim ambasadorom! Pogodak u sridu i začepljenja usta botovima! Bravo!
Pokazi im Dino kako se radi taj posao 😉
Hrvatska nam je historijski i prirodni saveznik, sve drugo je propaganda SDFA.
I Konaković počeo šuplju bacat . Al nadat se boljem
Uzp pudlica. Samo poda ički Dino Dritane.
I Zagreb i Beograd se raduju tebi Konakoviću! ljubav je obostrana!😂
pa oni su te instalirali na tu poziciju bez obzira sto si podkapacitiran i nestrucan i neobrazovan za tu poziciju!