Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je neko ovo pricao prije par mjeseci, ne bi vjerovao koliko se neki ljudi mogu poniziti.
OD OVOGA ČOVJEKA ME NIŠTA NE IZNENAĐUJE samo čekam dan kad će ti ga HRVATI sprašiti s leđa , zato što si sad u folu HDZ je zacementoran pa da i sebe sa TROJKOM ZACEMENTIRAŠ U VLASTI NEMA OD TOGA NIŠTA BJEDO !!!!
Meni su najjači ovi Trojkini forumski botovi na Klixu. Uputiš kritiku zbog lizanja sa Čovićem i Dodikom, oni ti odgovore: Pa i SDA je isto to radila. To im je papagajski odgovor na svako pitanje. Super, pa po čemu ste onda to drugačiji? Samo ste dokazali da ste ista ghovna kao i SDA. Onda ti odgovore: Ali ovi su se promijenili! Ti im kažeš: Po čemu? Onda slijedi odgovor: Šta se žališ, SDA je isto tako već 30 godina... I tako ukrug,.. čista lobotomija!
ministar hrvatskih poslova 🏀
E. Konaković je najveća štetočina i najopasniji bošnjački lik u 21. st. On je daleko opasniji od Nikšića i Forte jer su ova dvojica odveć pročitani kao relikti komunizma i stranih obavejštajnih službi. Konaković kao pseudo-desničar, usto vješt kao populistički manipulator (Memić, respiratori, "antikorupcija"), okuplja oko sebe znatnu vjerničku populaciju i prvi je favorit stranaca koji ovom narodu žele isto kao i sh-ši. Stoga, stanimo na put štetočini ili nema države!
Sav taj inat ce vas dobro kostati,prokleti bili.Allah vam ukinuo tu
Pa, Dino, bolan nebio, moze li "druga strana" dati ista da se konstituira vlast, napraviti neki kompromis? Optuzili smo SDA za izdaju, ali to je vama samo polazna tacka, sablon koji koristite, a onda na tu izdaju SDA dodate jos i svoju, koju zovete "kompromis". Narod bi volio da mu pokazes kakav su kompromis napravili tvoji partneri iz HDZ-a i SNSD-a... Svijet nam se smije...
NASTAVNIK FIZICKOG neuki glasat ce za covjeka koji nije bio sudija do sad, NIP-ovci prodadose sve samo radi vlasti.
Govno izdajničko...
vidi ga ko krmak.
Ovaj Konaković je na izborima pokupio sve dzamijke ljude , pokrivene Žene . Svi su ga podržavali misleci da je on neki novi pošteni Bošnjo . A on ispade lešinar i grobar Bošnjaka.
Srusi SDA ali prije toga daj sve sto SNSD i HDZ traze, genijalna taktika
Pametno, relaksirati Bošnjakcko Hrvatske odnose
Konaković ima nezahvalnu funkciju da povrati povjerenje SADa u EU u bošnjačko izborno tijelo. Inače se politički ništa neda napraviti. Ima puno projekata... FBiH može da radi sad ekonomski pritisak na RS. Sa SDA to nije bilo moguće. Ko šalje podpredsjenike u Beograd da se neće donijeti rezolucije protiv Srbije, ne radi prtitisak na istu.
A ko su potpredsjednici Nipa sad? Da nije jedan od tih koje upravo spominješ? Ha? Emisar Emisar. Sjajno što su ovi drugačiji od prijašnjih. Gori su. Znači tehnički jesu drugačiji.
Pa ko je bio emisar koji je išao u Beograd nego upravo bivši SDA-ovac Denis Zvizdić, koji je valjda ulaskom u NIP "oprao svoje grijehe", kao i svi ostali bivši SDA-ovci. Koga vi farbate više? Kako vas nije stid?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali klixasi u cemu je problem? Samo pljuvacina radi pljuvanja. Bosnjaci imaju ista ministarstva kao i prije, samo sto nece pripasti SDA kadrovima, u cemu je problem, sta je dato ili izgubljeno? Hocete svadju radi odrzavanja tenzija, zasto?
kod jednih USTRAJNO, kod drugih USRANO.
Pokusati treba. Zatezanje nije nikud dovelo. Uvijek se moze zakuhati, raskinuti saradnju i krenuti blokadama, ako ne mogne drugacije. Ali dati sansu je ne samo dobar, vec i pametan i pozeljan potez. Pusti Dino raju koja je navikla na prepucavanje i pokazivanje misica, a bez ikakvih rezultata. Drzim fige!