Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahha pa ovo je za hapsenja,covjek otvoreno kaze da zaposljava clanove avoje stranke a to je nepotizam. Sta je sa ovim antikorupcionim timom. E cuj narod i pravda
Direktor si javne firme postavljen od ove stranke ilii DF i onda stelis poslove za svoju privatmu firmu. Zatvori privatnu ako si javni duznosnik.
Samo ih udri nisko do nokauta
Dino slino pjeva:idi,idi nesanice da ne vidim njeno lice-sanja sebiju i SDA,hahaha.Kud bre najskuplju???
Nista novo, svakako Kanton Sarajevo vec sada ima dva premijera, frustriranog Konakovica i smotanog Fortu, dok je rad u korist gradjana jednak nuli. Ili nam hocete zamazati oci popravkom jednog od 15-tak tramvakskih prelaza, dok su ulice u KS poslije zime i dalje ostale nesanirane. Ali zato ima ministar koji zacepljava rupe koje sluze za odvodjenje oborinskih voda.
nA NAREDNIM IZBORIMA SDA ce dozivjeti debakl, kaznit ih ce narod konacno
Koji Dino nam je sve ovo rekao ??? Onaj koji Sebiju Izetbegovic ljubi u ruku ili onaj koji kaze da je ona najveci zlocinac. Ja bih mu vjerovao, ali ne znam kojoj krajnosti njegove ludosti da povjerujem.
I konakovic se zaposlio kao kadar sda!
pa hajd.. napravi..
SDA pravi stranacku drzavu gdje ce 10 posto uhljeba zivjeti na racun 90 posto ostalog naroda.
reče Dino iz svoje vile na poljinama
raspitaj se malo bolje ko je u vili na poljinama
Nije to njegova vila,sad je Majre Sajre,bivsa ga isplatila.To je gradio od para koje je opljackao od kk bosna
SDA, treba ukinuti, zabraniti, kolike su štete napravili u BiH, najbolje da ih ni nema.
Ko je ovaj brko sad?
ma samo nek nije SDA.. i samo HIN ševi imenjače... ogadili su mi zelenu boju.. poz
Zahiragic odron!
kad napravis 2 dobijes 1/2 a 3 dobijes 1/3. Toliko o vasoj obrazovanosti
Ne voli one Dinu, kao da je svinjetina!