Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MISLIM DA JE VRIJEME NAKON 20 GODINA SMJENITI ISTE LJUDE KOJI APSOLUTNO NISTA POZITIVNO NISU URADILI. NEZNAM KAKVA CE BITI NOVA VLAST, ALI OVA DO SADA JE BILA JAKO LOSA!!!!
ZNA KONAKOVIC GDJE TREBA UDARITI SDA
Pa kome ti soliš pamet, ti si prvi postavljao te kadrove zajedno sa SDA i sada sereš o tome kako oni vladaju a tvoji kadrovi će upravljati. Sebiju si zakivao u zvijezde prije samo dvije godine a sada ništa ne valja na UKC ili bilo gdje ako su u pitanju kadrovi SDA. Ko tako brzo promjeni ploču taj sigurno nema poštene namjere niti može nešto pokrenuti na bolje.
Možeš misliti da Konaković /zvani Ublehaš/ završi fakultet na koji je išao samo da mu upisuju ocjene, da zenički mafijaš zbog lopovluka ostane bez bilo kakve funkcije u SDA, Šepavi isto..., Forto Paušal još gori uhljeb... a onda meni i meni sličnima budu uzor i zakletva u zivotu. /Bože nas sačuvaj!/
Suga je napala grad Sarajevo,dali ce se grad,odbraniti,tesko je reci.....
Konakovic prvo neka pomete ispred svojih vrata.To mu je prioritet.Unistio je Kanton Sarajevo dok je bio premijer.Propali kosarkas
molit ce on sda da ga vrate
Da Dino Konaković zna upravljati,upravljao bi prvo u svojoj kući.Supruge ga varale,dok je on pljačkao državnu imovinu .Majku je bio smjestio u KCUS da umre,da ne bi plaćao ženu da joj hizmet čini.Uskoro će Dino abd gorko zaplakati,živi bili pa i vidjeli.Ako se tako odnosio prema rođenoj majci,nije se od njega moglo ni očekivati da poštuje prof.Izetbegović i njeno znanje.Ne valja mrziti Konakoviću,vratit će ti se uskoro za svo zlo koje si učinio.
SDA vrši pripreme za nasilno čuvanje pozicija i vlasti. U preduzećima su aktivirani SDA sindikati da nasilno sačuvaju direktore. Bodljikave i žice sa žiletima bit će postavljene oko preduzeća i nikakvo novo rukovodstvo neće moći ući. Kriza je na pomolu jer SDA ne poštuje srednje slovo u svom nazivu. Neko kaže da SDA ustvari znači: Stranka Dragog Allaha! Ja ne znam, ali neko kaže da oni sve rade u ime Allaha!
Eto Dino zna upravljati,pa sve su mu članovi stranke ljudi koji su u sukobu sa zakonom.Imaju svi skupa preko 100 godina zatvora kroz razne krivične prijave.To je svijet kojim Dino upravlja,a mrzi Prof.Izetbegović koja je od glupavih mahalaša napravila premijera.Malo mačku teleća glava,pa hoće i rep,e neka ga je SDA istjerala iz svojih redova.
Nije ga sda istjerala već je sam napustio...al vidiš kakvi ste vi sda licemjeri...ne vjeruj svojim očima i ušima, vjeruj vama..najvece zlo Bošnjaka muslimana Bosne i Hercegovine
Konakovicu, narod mora znati da si dobio i premijersku poziciju zahvaljujuci prof. Izetbegobic. Iskoristio si njeno dobro za svoje zlo. Fuj Konakovicu, fujjjj.
Pa hoces li Konakovicu vratiti diplomu fakulteta, koju si dobio za 10 dana od rektora Skrijelja. Ubjedi nas u ispravnost svojih lopovluka. Pocni od sebe. Pravo na politickoj sceni si dobio zahvaljujuci SDA stranci. Priznaj da si najveci ljigavac!!!
Kaze lik koji je postavio dva direktora (experta), Gusica u GRAS koji je zavrsio u zatvoru, i Muzura u Turisticku zajednicu koji ce tek da zavrsi u zatvoru.
Kokosaru! Lazni nastavnice fiskulture. Studir'o na parkingu!
Prvo smjeni sebe debilu
Zamislite da je jedan veliki Emerik Blum, koji je vodio veliki Energoinvest, bio smjenjiv nakon 2 mandata, a jedan direktor JKP Rad-a nije smijenjiv ni nakon 18,5 godina vladanja.Eto, to su SDA mjerila.
Ti lutas bebo