Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam što se Konaković nije izvinio u studiju HRT-a što smo preživjeli agresiju, genocid i mučenja. Još mu je to ostalo.
Ministar rvatskih polova 🏀
Ovaj bi pojeo i govno da mu to Covic kaže samo da ga ostavi u vlasti...
Opasan lik
SMRAD
Puhni Israfile...
Bices govno sto si uvijek i bio,a i ostaces govno.Zapamti-govno.Zauvijek
MINISTAR HRVATSKIH POSLOVA 🏀
pu mamicu ti, e sad se izvini krvatima
HAHA, cuj diplomata, NASTAVNIK FIZICKOG. Nemamo se sta cuditi na njegove glupe izjave.
E $er0nja jedan
Konakovic poznati diplomata.
Mrzitelji. A šta je sa sporazuma Izetbegović Tuđman o zajedničkom djelovanju na teritoriju BiH i HR. Kada je zajednički oslobođeno B. Grahovo, Mrkonjić, Jajce. Kada je HV i 5 korpus bio 25 KM od B. Luke. Jesu li i tad Hrvati bili agresori. Licemjeri i nacionalisti fuj.
Hrvati su imali ideju da se Hrvati u Bosni odvoje i ucinili su UZP. Oni su nama kasnije pomogli kada je Amerika dosla u igri, Amerika je htjela da granice Bosne ostanu takve kavke jesu stime HVO ne moze ostvariti da se odvoji. Amerika je dala ponudu Hrvatskoj da smije uciniti Operaciju Oluju ali mora da u Bosni pomogne, i tako je i bilo... Naravno su nam Hrvati pomogli ali i naravno so uradili UZP.
Što? Jel te to treba podsjetiti
Pa ništa bošnjaci nisu dobili što su rat koristili kao argument u uredjenju države.nikad nije bilo normalno da televiziju plačamo uz račun za struju al.prolazilo jer narod konto televizor troši struju pa je logično.tako i sad kod naroda prolaze stvari kojima samo dokazuje da smo ipak zaostali u svakom pogledu.
bravo dino, tako treba. K....nje ratnh profitera nas je idovelo skoro do nestanka
A zna pričati bio u rovu, pripadnik čega A nezna da je bila agresija Nemaš ti mu.. nizašta osim za laži i soletkatenje Sad se lupa šakom i jasno kaže pa nek ide glava, a ti se usro
Htjeli ste promjenu eto vam konakovic