Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako brzo ne ode i ministar sporta , umrijet ce sport u kantonu Sarajevo
Sve nam ovo kaze adzija iz udobnog hotela u Dubrovniku. Vi se zato jako trudite da mu i naredne godine obezbjedite novo ljetovanje dok vi zivite sa 500 KM mjesecno. Covjek je navikao na luksuz preko nasih leda. Ako nam on ne donese blagostanje drugi nece niko 😎.
Jedva smo te čekali da se malo nasmijemo tvojim izjavama kojima bi nas baš prosvijetlio.Teško državi i građanima sa tvojom pameću i sposobnošću.Nisi više nikom bitan,kao i tvoje izjave o brizi za KS.
Od tebe nikada.
Nedostajao si nam Dino sa svojim fejk izjavama.
Pa gdje si ti bolan,odavno te nema da koga popljujes
gavran lopov ko i ti vrati 700 000km ko sto si se hvalio ako nemogu uzet sebi 50 posto necu ni njima davat dzaba pare.
Da se uspijemo i od tebe oporaviti, majmune...
Ko o cemu Dino o postenju...Dodji do sebe dok jos imas do koga
Svi ste isti
Stručnjak,nema sta
Konakovicu bolje ti je da nista ne pricas, ti si kanton Sarajevo doveo do propasti, ova vlada pored svih svojih obaveza rjesava dugove i probleme koje si ti napravio
Lopovčina dinokio
Crni Dino, sine mamin hajde ti tamo gdje si i do sada bio u misijoj rupi. A sto se tiče tvoga poredjenja ove vlade KS sa koronom ti si zlo koje je zadesilo ovaj kanton i nema poredjenja niti sa ičim.
Dino govori istinu, on jasno zna ko su ljudi koji danas vode glavni grad i državu. Svi ovi koji su u SDA, vrlo dobro znaju, u podsvijesti da tu puno toga truhne i da njihova politika najviše šteti Bošnjacima, ali i dalje šute, klimaju glavama i misle da su uspjeli ako imaju neke sitne koristi.
dino dok ne izadjes na tv i kazes ukradeno je to i to od strane toga i toga imenom i prezimenom narod te smatra samo spijunom vlasti kao i sbb i gs i df i sve ostale podanicke stranke
Opet se pošteni Dino javlja, popusti nas molim te...