Komentari (431)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić je veliki izdajnik, a Fahro nije. Fahro se samo vratio onima koji su ga stvorili!
@KamenjarskiSrbin1 Jel donio Salko sendvice za nocnu smjenu.H_bem vas jadnike, sto se prodajete za Salkin sendvic.
GOSPODO, VI KOJI STE U STRANKAMA DF I SBB, KOJE ZIVE POSLJEDNJE GODINE NA POLITICKOJ SCENI, A VEC SU VEC DE JURE UMRLE, NE DOZVOLITE DA RADI SITNIH INTERESA IZDATE,ILI BILO KAKVIH, SVE ONO ZA STA STE SE BORILI, AKO STE SE BORILI. POBJEDA NAD SDA, I NJEN ODLAZAK NA DEPONIJU, JE NIKAD BLIZA.70% OVOG NARODA JE PROTIV SDA.NECE IM VISE PROCI PODVALE SA SVOJIM LAZNIM OPOZICIONARIMA.ZVONKO MARICU, JASNA IMA DESET PUTA VECA M_DA OD TEBE.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jasna veće muško od Bajrama Demića!
Zvonko Marić ne trguje svojim obrazom, samo sekund kojim obrazom 🤔
Koliki moraš biti bilmez pa glasati za SBB i mafijaškog bosa Don Fahru Radončića.
treba pobiti sve vrane i ptice po gradu to je jedino sto durakovici znaju a ja znali su i dobro piti alkohol
Ne seri od propalog košarkaša napravili od tebe političara sad ti ko faca a bio si gori nego iko
2010. godine moj otac Nijaz Duraković rekao nam je da izađemo i da glasamo za Fahrudina Radončića – kazala je Duraković, praćena velikim aplauzom prisutnih.' i koga ti ono izda, ha mala?
Bravo Jasna, tako se čuva obraz. Iz moje kuće imas 5 glasova na sljedecim izborima. Hvala ti👏👏👏
Kakvi licemjeri, fuj jadne li drzave
Jasna je na pravom putu.Nije dozvolila da Fahro misli umjesto nje.Marić nema svoj stav i glavu,umjesto njega misli i odlučuje Fahro.Njemu mozak ne treba,a možda ga i nema pa mora Fahro misliti u njegovo ime.
Tako postupaju pravi intelektualci koji misle svojom glavom a ne glavom mafijaša koji gleda lični interes.Svaka čast profesorici na odluci da radi u korist naroda,a ne u korist lopova .Porasla je u očima građana.Nije kao Kerla bez svog stava.
ko on ima obraza, kao katran
Jasna nije trebala ni biti u mafijaškoj stranci.Sad je ispravila grešku.Pokazala je da ima morala.Svaka čast.
e nu ljige, i njega i onih koji ga pokusavaju skinuti...ti o necijim kvalitetima
Pa kako ti onda napusti SDA.
Koliko li je kostao njen obraz, 50, 100, 150...k maraka
Ovo su potezi pravih patriota...ovako joj je i rahmetli Nijaz pokazao zube Lagumdziji i onakvim kao on..svako dobro te u zivotu pratilo..