Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce zavrsei opstinski izbori, ajd pustite nas malo da disemo, bar jednu godinu bez pominjanja izbora. Pustite se suplje Dino, nego se bacite na posao i rjesavajte zdravstvo, sigurnost i onu ebnu tramvajsku stanicu vise!
Samo ne znam za predstavnika kojeg naroda ga planiraju kandidovati?
Ono kad difovac komentarise univerzitetskog profesora, tanak si ba Dino
A i Denis,pardon,dr Denis je veliki profesor,hihihi,nikad nista radio, nikad ga studenti nisu vidjeli a uzima platu na 6-7 fakulteta.Skrijelj nastelio svom drugu.
macak_u_cizmi SDA botu tebe je stranka negdje dobro uhljebila koji god clanak otvorim ti imas komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konaković je umiveni SDAš. Razlikuje se od njih u 5 deka. Da li bi ostali članovi četvorke dali podršku nekome iz SDA? Ako bi, onda mi je žao što sam im ikad dala glas
Hercegovina voli Zvizdica
Četvorka treba postati petorka i kandidovati Hadžikadića.. Kućnog prijatelja sa Bidenom
@gooUser1598988100 Ne vjerujem da bi Hadžikadić pristao na to, nisu se ni oni baš iskazali
Već je počela kampanja za ridjobradog gownarra.. Ovo je samo jedan od spinova sa njegovog mindera i žestoko su počeli moram priznati..
Bosni i muslimanima ni bog ne moze pomoca a ne jedan pacov Konakovic,no je ugrabio nezadovoljstvo naroda i Bakirovog glupirahja pa se uvalio u Mjasnu zajadnicu dobio par glasova i posto samozvani lider
Joj Dine supljatora. Vise licnih gresaka nego koseva.
jedini intelegentan politicar i covjek u SDA,
na detektoru jacine zabijanja sve lampice otisle u crveno
Kod nas bosnjaci postani hrvati preko veceri samo da bi dobili mandat, a vi pricate o izborima koji ce biti za godinu i pol...
De malo ohladi Dino ipak je on još uvijek Bakirov igrač i takav neće dobiti glas od mene
Kako bolan Dino mislis da ce BH blok podrzati kadar SDA???
Dinokioooo nastavnik fizickog( preko stele)
Halud mjesto Halida. Covjek pravi SDA umjesto SDA. Dino bi mogo pasti na tom. Klizav teren. Pa taj tip je bio tolike godine u vrhu SDA a sad je ko ok. Pa nije bio domar u SDA. Glasaci sve gledaju. Gledaju.... pazee.. pisu...
Tacno iz ovih clanaka vidis da su politicari samo tu zbog sebe i licnih interesa. Niko ne prica o promjenama na bolje, samo neka stranacka previranja i mahalska prepucavanja.
Neka četvorka podrži SDAovog kandidata za Gradonačelnika Mostara. Pa da se uvjeri u BiH da bi SDA odustala od svog kandidata a podržali HDZovog. Malo samo logike i nasučite ih.