Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama pusti ih Konakovicu neka preuzmu kanton, pa vidite li kako dobro SDA vodi politiku sto se odlicno vidi u domu naroda, a tek cete vidjeti u vijecu ministara. Jos izborni zakon da im predaju i bijelom zastavicom bosnjaci mogu da masu.
Zbogom Forto zbogom Konakovicu, najgora vlada ikada, teski populisti i sve sto su radili je da se slikaju za javnost. Nesposobni bili da bilo sta urade. Konakovic na aparatima, mislio je da SDA propada pa sebe spasi, taj izdajnik koji pljuje u tanjir iz koga je jeo tako zavri.
opa bato ide Bosna u Nato... zahvaljujuci kome ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa sada neko nam ( biračima) kažu da nema papčarenja, potkivanja, ucjenjivanja, zastrašivanja i ko zna šta još, kakvog kriminala ima u redovima stranaka kao što su SDA, SBB, pa i DF DJL ŽK! Kriminal je moguće spriječiti da se po nivoima vlasti, skupe oni koji su ucijenjeni i formiraju klub ucjenjenih i na taj način se suprostave političkoj mafiji u BiH! Ako to urade i Narod će svakako reči svoje na sve moguće načine - sve do represije!
Konakovic je gori od kineske zarazne bolesti,metilj u ljuskom rodu...
Pa nije ovo za mandat ovo je za ulaganje u kampanju koje se sastoji iz novcanog ulaganja, ulaganja kroz odrzavanje tribina i svih ostalih mukotrpnih poslova za koje Konakovic zna koliko kostaju odnosno vrijede.
Koalicija petak 13 neće dugo opstati.šteta za građane,vlada je bila dobra.Opet da Ćesir,Bubnjar,i Dević kradu.Grozno!!!!
Konakoviću kad si neki dan bio u Bihaću kako ti je onaj jaran što si ga imenovao za predsjednika tvoje stranke ,što je isključen ,kao i ti,sa mjesta predsjednika kan skupštine odnosno seksi momak što snima svoj seks uživo.Ono ti je najbolji jaran .
U sinočnoj emisiji na FTV, Kasim Trnka jasno i decidno je rekao da je potpisivanje notarskih ugovora sa zastupnicima krivično dijelo jer je protivno izbornom zakonu. SBB je napravio krivično dijelo, a šta drugo očekivati od mafijaške stranke. Inače je Konaković u emisiji rasturio Čelika. Čelik nije znao je li pošo ili došo.
tik tak,tik tak,tik tak,tik tak pa pa,pa pa
Mora 'adzija nedze za mikrofon pa taman to bila i presica 😂😂😂
U svakoj normalnoj drzavi bi ti bilo posla za tuzilastvo
Šta hoće više ovaj lik...
Konakoviću, siti smo te
Zaposljavanja rodbine i stranackog kadra u drzavne firme trebalo bi i to biti krivicno djelo. To ti radis.
HahhahaSto se pravi lud lovaj Konakovic.Izgubio pamcenje ko ribica!Frajer bio u SDA i tamo potpisivao bjanko a sad satro se ibreti za notarske! Znaci Konakovicu ti si kriv za pad sestorke!
Mjenjaj nas !!! Mjenjaj nas !!! Mjenjaj nas !!!
Konakovic stiti PAPKE a kad su napustali stranke bliske njemu onda je napadao ...
Ugovore stranaka sa njihovim clanovima treba pod hitno procesuirati da vidimo konacan pravni stav, jer se radi o klasicnom nedemokratsko-reketaskom pristupu. Ako je to ispravno, onda ukinuti zastupnike na svim nivoima, jer su u tom slucaju dovoljni predstavnici stranaka. tako cemo bar nesto i da ustedimo i da smanjimo broj papaka koji razmislaju glavama sefova stranaka.