Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovicu -kako te nije ljudi sram a Boga strah .Đubre jedno licemjerno ! Na ovim jadnim ljudima kupis jeftine poene ,hodas po SFF,prepisujes se po Facebooku kao tinejdzer .Sta si uradio za pola manadata konkretno ? Sta??? Vode nema glavni grad ,gras u kolapsu,zdravstvo si unazadio 100 godina,psi lutalice,sigurnost,nova radna mjesta navedi jedno koje si otvorio,bilo kakav rezultat koji si TI napravio ???? Ublehašu jedan provaljen si UBLEGA
Podržati sve majke! Sve majke sa djecom do 18 godina Konakoviću!
Konaković: Nastojat ćemo institucionalno podržati samohrane roditelje Prevod Konaković: Izgradit ćemo institucije u blizini samohranih roditelja i zaposliti članove moje rodbine
Premijeru hajde molim te potrudi se pa naredi čišćenje ovog našeg kantona od svakakvog smeća. Odeš na Barice vidiš smeće, odeš na Darivu opet smeće plus kanalzacija koja curi u Miljacku, odeš na Bjelašnicu opet smeća usput koliko tj k... hoce, kod mosta Suade i Olge praonice rade a iznad njih kanalzacija curi drito na glavnu ulicu... Pricate o kakvim pomacima a niste u stanju osnovni problem rijesiti.. Sram vas bilo sviu, niko nece voljeti zemlju ako je prljava.
Samo iz novca stranaka na vlasti !. AKo nije bila sposobna upravljati preduzećima , SDA začudo jest sposobna upravljati sama sobom pa je ostavrila solidan profit, od koga može financirati one KOJE TO ŽELE SA NAŠE SISE ! Čuj, Fadil prodaje 33% dionica energopetrola za 4 miliona KM, radi NUŽDE a sad bi financirao KOJEKAKVIH UDRUŽENJA OD TIH PARA ??? O ALahu mesali !
svega ce se sada institucije sjetiti..........do poslje oktobra
Dobro ste se sjetili mada poprilicno kasno. Boli vas briga za normalan razvoj djece sve dok vas licno ne tresne po glavi neki problem. Odavno ste se trebali pobrinuti i za organizacije koje ce se brinuti o djeci ciji su roditelji zaposleni,vecina ih je sama u kuci poslije skole,bez pomoci oko zadace....da ne pominje da ta djeca ni u kom slucaju nebi smjela ostajati sama u tim godinama.
Ne seri kroz nstitucije