Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj zemljo ko nas vodi, stranac u po Sarajeva vice i lupa po stolu ko da je 41'!!!
44 mjeseca izdrzali pod opsadom i sad ovaj lupa??? Izgleda da je sve sto je vrijedilo u ovoj drzavi izginulo u ratu!
-Achtung! Achtung! Du bist ajne barbarien. Niht gelt aba Dojčland.
i šta kažeš konakoviću,schmidt vikao i udarao po stolu,pa može vama lupati po stolu kada ste vi bošnjački uhljebi kao miševi,zečevi,kukavice,ulizice,prodane duše,hajde neka schmidt ako smije neka ode kod dodika u banja luku pa neka udari šakom od sto i neka mu kaže da ako još jednom bude negirao genocid u srebrenici strpat će ga iza rešetaka,e njemu neće i ne smije,dodik jest seljačina ali je junačina,a ovi naši su ko miševi,na svaki šum bježe u rupe svoje.
Prije 4 dana Dodik negiro genocid na tv-u...
Konaković je izdajnik koji je javno podržao Aparthejd zakon, Konaković ovdje faktički najavljuje da će popustiti Čoviću i da će optuživati druge koji to odbiju, da su oni odgovorni za propast pregovora i nametanje zakona. I da ti odgovorim na pitanje, evropa je krščanska i bori se za krščanske interese, kome to nije jasno, ne kapira BIH.
Ljut je konto ga ti pitat kakav je za posudit !
pa logicno kad vidi sa kojom stokom mora pricat
Nema uvodzenja novih segregacija,kakve si to izmjene izbornog zakona u BiH al samo u fbih??Ne koristite strance kao izgovor za pristanak na unistenje Bosne a stranci ako hoce a cini se da hoce da je uniste bujrum,da znamo na cemu smo
Kod nas kuci kad bi otac vikao i lupao po stolu ( rijetko, ali se desavalo), sljedece jutro ga mi djeca nismo htjeli ni pogledati. Onda ide sladoled, pa kestenje..i oprostimo mu. E sad ce vas Schmidt za rukicu pa u Egipat.
Schmit nije kao Inzko , dosao covjek da uradi nesto i hoce rezulttae, njemu je frustrijajuce kad vidi koliko ovdje oni koji su placeni od drzave rade protiv nje..zasto ih ne skloni pitanje je..
Zasto Smet ne podje u Banjaluku pa ne lupa Dodiku po stolu. Zasto ne podje kod Covketa u Mostar pa ne lupa sakom po stolu. Odbaciti svaku odluku koju donese , a koja je na stetu gradjanske drzave.
Zamisli da je Titu lupao od stol...
Bošnjacima se vraća ponos
Mozevse njemu nametnuti izlaz iz bih zajedno sa pravoslavcima.jel o tom razmisljao
Sto nisi snimijo
Sigirno ste bili nemirni u klupama🤣🤣🤣
Promjene nego sta,..30 godina nas jedni te isti j......,samo mijenjati ,sve lopov do lopova
Nek je lupao i galamio...treba vam svima m....jebat
Normalno da ce lupat ko firer kojeg i glumi, lupa jer mora vratit pare putinu koje je dobio preko hdz a da izazove sukob ovde3,tek ce sad pocet da se radpetljava klupko saveza hitler staljin koji je jos na snazi
Očigledno je da amerikanci vrše pritisak na VP da nametne promjene.