Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za Konakovica
Pa mirsvama Konakovic je iz rogatice jadan porijeklo
@gooUser1601574910 Koji botina ocm 😆 Svako razuman zna da su ovo sve lopinaši i jedni i drugi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moras li Dino na sve odgovarati. Stvarno vise slusati sta ti kaze SDA a sta ti njima je degutantno. Samo dajes za pravo onima koji misle da ste isti samo drugo pakovanje. Oslobodi se vise kompleksa SDA.
@gooUser1606669691 👍Gospodine Konakovicu ne valjajte se u blatu sa SDA. Sve se vec zna. Budite gospodin i ne odgovarajte na glupe komntare iz Zahiragiceve glave! Ok??
hahahahahaha, dajte je i meni da je jos vise naguzim, izvinte molim na izrazu al ja barem otvoreno kazem istninu Nisam hinja sto obecaje dvore i blaga vec ti kazem sta jest. A ne pricam jer covjek ima crnu-tschibu vec mi je dovoljno da ga pogledam i vidim magarca.
E za to su potrebni glasovi i van "Republike Sarajevo" i to puno, a tamo ih nemaš.
Zacas bi to oni zavrsili sa Covicem i ekipom. Za vlast prodali bi sebe do pola, a kamoli drugog. Jos uoci onih izbora Dino se sastajao sa dodikovim igracima u Bijeljini, sastajao se sa vucicem u organizaciji Zukorlica, sve u tajnosti. Ali, od OSAe i Osmicene mogu nista sakriti, zato im i smeta. Ovo se sad desilo, cetvorka potpomognuta medijima napravila je atmosferu mrznje prema SDA, ali, vidimo se 2022...
Dino puno si zinuo..polahko..manji zalogaji..pa sažvaći..pa progutaj..inače ćeš imati tegobe s varenjem
Dajte Konakovicu sve i opet ce mu malo bit hahaha
Razvalio ih tip prije izbora, dotuko na izborima i sad se jos i zajebaje snjima. Sto je najsmjesnije to radi na njihovo insistiranje. SDA su jedino veliki kriminalci ali daleko, predaleko od realnosti i poimanja takvih politickih izazova... a od naroda... pa oni su isisali svu snagu naroda.
Budite iskreni, valjala vam je SDA i to dobro i dugo godina, Sad pričate ko da marku niste zaradili, malo i nije baš pošteno. Ako griješim udri minus.
Dino zadaj im taj zadnji fatalni udarac, ali neka bude dobro promisljen i jak tako da poslje toga mogu na smetliste SDA 18% mahale otici
Nešto kontam Bakir vaki naki ovo ono vako nako ali ipak Bakir je Bakir
Podrška ovom čovjeku
Hoce li neko preuzet nas povratnike U RS-u? Niko nas ne hebe u RSu. I onda se pitate zasto povratnici glasaju za SNSD. Mora se opastat, tudji te gazi, tvoj te ne j..ni 1%
Ja se samo nadam da Njemacka vlada ne sazna za Konakovica ukrast ce nam ga...rijetki si ovakvi "magovi znanja".... :) :)
Ovaj nije sebi prijatelj a kako da bude Bosni i Hercegovini. Tri zene skontale kojom budalom posla imaju a Bosnjo mu i dalje vjeruje.
Eto vam ga sad...
Samo dosljedno i sa karakterom prodali ste Srebrenicu sada je na redu Mostar samo naprijed i dosljedno