Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otrese Šmit trojkaše ko slinu
brate ne volim smita vidit al ovaj put je pogodio u sridu ☝️👌👍💪⚜️💚🇧🇦
spustio vam ga je do jaja....
E neki bi da kontrolisu CIK..... e pa nece da moze....
Konjko na aparatima hihihi
katastrofalna je ova trojka ali su još na vlasti
Lažove, zbog tebe je i ova odluka i napravljena
pustili bijelog anđela i onu Zovko da laju i da se tačno uvjere šta je to što oni žele.A oni mislili da ih Šmit i Amerika voli .eto vam sad .
Šmit nije sad ništa mijenjao samo ispravio.Konakoviću pravi kolut naprijed i začepi.
Kasnije će pričati: "Morao sam se pretvarati da branim iste interese kao Čović, tako smo ga pridobili da uradi pozitivne stvari. To je naša mudrost, a Sebija nije na čelu KCUS-a i nema validne diplome."
I Majmun se javio za komentar
Odluka je loša jer šteti Poglavniku. Za divno čudo Dritku sve smeta što ne miriše Poglavniku.
Da ste vi bar 5% kao CIK do sad bi imali usvojenih svih 14 zakona a ti kako si se pojavio na politicooj sceni kako ti neki Aladin iz carobne lampe pretvori diplomu zanatlije nema odluke koju si ti i slicni tebi donijeli da je dobra a Smit zna da ti i fikus Forto kao i Niksic njiva nema sanse da nakon izbora 2026 budete vlast i nikad posle toga zato je i donio ovu odluku a ti masi usima dok ne odletis u Vojkovice
Smeta tebi smradu sve sto smeta i Dodiku i Covicu. Ista ste vi v’nago.
Dodikov invalid i pridobiveni dobar ker Željane Zovko žali što trojanderi zajedno sa SNSD i HDZ nakon Šmitove odluke ne mogu preuzeti kontrolu nad CIK-om a to znači i nad izbornim procesom
Ide nova sjednica Skupštine RS, al malo sutra!?
Što narod kaze svaka ti "deg. neka" traži...!?
Ne godi sefu Covicu, pa moras makar ovako pokusat ostati u dupetu Cove.