Komentari (341)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam emisiju bravo za Konakovica branio je BiH odlicno
HDZ SNSD zele srusit BIH , iscrpit gradjane, stvorit u kantonima svojim vlast neovisnu od drzave i proglasit pripajanje Srbiji i Hrvatskoj. Sve dok se prica o izbornom zakonu Covic je na dobitku..jer ne prica se o nestanku hrvata s ovih prostora zbog njegove korupcije. Covic i Dodik sinhronizirano ustvari vladaju i imaju vlast u BIH.
Dino je bio odlican veceras!Nije podlegao pritiscima i pogresnim interpretacijama stanja u BiH.Probosanskom bloku se stalno lijepi etiketa Bosnjacki,sto nije tacno,ali ultranacionalisti kao Lucic i Cavara,prednjace u tim sravovima ii dezavuisu kompletnu hrvatsku javnost.Ovi nacionalisti jednostavno nece da prihvate cinjenicu da ovdje zive i oni koji nece da se stave u torove,nego da zive u gradjanskoj drzavi,koja je moguca
Imati samo svoje zahtjeve i ne bti spreman na kompromise, pa onda reci da su drugi krivi, kosi se sa logikom
Marš u fiskulturnu salu. Mozak ti nije veći od oraha.
Ako vi muslimani niste za kompromis, ima 3. entitet, ne znam sto se cekalo do sad
Svima njima Tudzman iz gu.ice viri ,Konakovica ne simpatisem al je dobar bio ,sam protiv njih cetvorice
Čovića politika je takva da nikad nisu bili gori odnosi, da su se Bošnjacima smučili i više ga Bošnjaci"mrze" nego Dodika.. Umjesto da je bio normalniji i gradio korektne odnose in podnosi raport Dodiku...
Bakir je jedini lider.Sve ostalo sitna buranija.Konakovic ko papagaj ponavlja a svaki cas mijenja misljenje
Sreća da NiP ne sjedi u Parlamentu. Kakva glupost. Bosanci imaju nenormalno jaku pravnu poziciju i nađe se jedan Dino da pregovara sa UZP umjesto da čvrsto stoji na strani zakona. Konstitutivni narodi ne postoje niti legitimno predstavljanje. Svi narodi su konstituenti kako i piše u ustavu (constitutent), odnosno sastavni dijelovi jedne cjeline. Legitiman je svako ko ima BH pasoš, a ne koga Čović odredi da je legitiman.
Ko misli da ce u narednih 50-60 godina biti bolje ili se grdno vara, ili zivi u zabludi, ili je glup.
Uporno serviraju pricu da se svega 3% stanovnistva nije izjasnilo etnickim prefiksom,sto naravno nije tacno a i da jeste zasto se onda Hrvati ljute kad se njih mjeri procentima? Al onaj bobanovac Ivo Lucic je najjaci sa tezom o malom slovu kojim su oznaceni Ostali.Cuj treba prilagoditi IZ postojecem Ustavu? Valjda da potpuno eliminise Ostale?
Ja sad čuo da je Marinko Čavara predsjednik FBiH.
Kad mozemo očekivati riđokosu ublehu da odgovara na pitanja koja nije sam sebi napisao?
NEDAJ im Dino ni pedalj !!!
Ni milimetra s njima,znamo sta nam iza ledza rade.Covic spada u ratne zlocince radi kampa i zasto sa tim avetom imati ikakva posla.
Kmecite kopilad UZP-eovska! Smrt fasizmu!
HDZ nudi fasisticka rjesenja.....sto ne kazu to na HRTu??? Njegova politka se bazira na ili cemo kako ja hocu ili blokada.......e neces vise fasisto.