Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Konakovic vidi se da si varen i pecen s njima. Sigurno ce ti dati sve.
kakvi timovi? kakva rasprava oko državnog? hajd da nađemo tim da raspravlja i nađe rješenje za tvoju kuću,da sa komšilukom se dogovori
I Alija je pregovarao i na kraju dogovorio ukidanje Ustava RBiH. Apsolutno nije imao ovlastenja da to radi i sad zivimo u ovakvoj situaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je dozvolio Konakovicu da u ima drzave BiH djeli drzavnu imovinu i da se dogovara sa Dodikom. Nije mu to babovina previse je dopusteno beljazganje trenera fizickog odgoja.
Zasto se ne bi napravila Hidroelektrana pod zakonima i ustavu BiH a ne entiteta? To je regularno.
Polako bolan,cemu nervoza??Ko dozvoli Bakiru da ne tuži Srbiju??Ko Osmici proda ne vazece diplome,ima li je Sebija uopste??Ko nas ubaci u top 3 najsiromasnije zemlje?Ko nas raseli iz mjesta gdje SDA vlada??Mozemo ovako naredna tri dana
Pa ti Smoto Nisi dogovorio sa Nikšićom raspodjelu vlasti , A da se dogovoriš sa Dodikom . Nema od toga ništa . . Haj ti kolut naprijed nazad dva .
Ovaj sjecikesa Konaković, čim je postavio ministricu Bogunić doveo joj je dvojicu Sandža da joj oni prodaju student. platformu za pola mil. KM, ona je odbila i tražila javni tender. Onda joj je doveo Sivru i kazao da se on ima pravo petljati u poslove ministarstva "jer nam donosi 3000 glasova". Odbila i on ju je najurio. Kasnije će se Sivro odužiti braneći pedofila. Eto ko se borio za Memiće, respiratore...
Ovaj sjecikesa Konaković, lažni populista, čim je postavio ministricu Bogunić doveo joj je dvojicu Sandža da joj oni prodaju student. platformu za pola mil. KM, ona je odbila i tražila javni tender. Onda joj je doveo Sivru i kazao da se on ima pravo petljati u poslove ministarstva "jer nam donosi 3000 glasova". Kasnije će se Sivro odužiti braneći pedofila. Eto ko se borio za Memiće...
Budalo naivna..uzdas se u postenje neprijatelja ove drzave da ce radit u njenom interesu
Konaković je doveo dvojicu prijatelja da joj pojasne kako funkcionira ta platforma i instistirao da se to kupi, ali u razgovorima sa ekspertima odustala je od te kupovine jer su je upozorili da je pola miliona KM preskupo za takvu platformu. Kazala je da je insistirala na javnom pozivu, na šta Konaković "nije bio raspoložen" za tu opciju. Prema Konakovićevim navodima, Sivrinom sindikatu treba dozvoliti uplitanje u rad Ministarstva jer nosi 3.000 glasova- kazala je.
Konaković je doveo dvojicu prijatelja (Sandžaklija) da joj pojasne kako funkcionira ta platforma i instistirao da se to kupi, ali u razgovorima sa ekspertima odustala je od te kupovine jer su je upozorili da je pola miliona KM preskupo za takvu platformu. Bogunić je kazala da je insistirala na javnom pozivu, na šta Konaković "nije bio raspoložen" za tu opciju.
Evo ga prodavač države na djelu. Zašto bismo spašavali energetski sistem Srbije i zato primali neka simbolična finansijska sredstva? Zna li ovaj prodavač države da BiH prodaje struju Srbiji, jer je ona nema, pa bismo izgubili ta ogromna sredstva jer se on šlihta Dodiku. Sjeća li se prodavač HE Bajina Bašta i HE Zvornik, gdje Srbija decenijama prisvaja naš dio profita? Očito ima selektivno pamćenje.
Joj dnevna doza Dinokija, hajd radi ba šta samo laprdanje
Evo Konakovicu sa kupljenom diplomom dobre poruke koju je izjavio Somun da majstor ne moze biti bez alata. Eto sta smo mi dozvolili da nam Dritan razara BiH.
KO JE UOPĆE OVOASTIO OVOG MALOUMNIKA ČIJA STRANKA JE DOBILA 3 OD 42 POSLANIKA. JE LI GA OVLASTIO IKAKAV PARLAMENT? - NIJE? JE LI OVLASTILA IKAKVA VLADA? NIJE! JE LI GA OVLASTILA MAKAR 8-KA? NIJE! VJEROVATNO SU GA OVLASTILI DODIK I MARFI. SAD SE VIDI ZAŠTO JE OVAJ MAFIJAŠ TAKO HINJSKI UZ POMOĆ STRANACA I SH. KOALICIJE PRIGRABIO MJESTO MVP-a - DA BI MOGAO PROTIVZAKONITO, KABADAHIJSKI PRODAVATI "DRŽAVNO ZLATO" I SEBI PRISKRBITI SITNE POENE KOD SH-ŠA I TZV. MZ.
"Desničar po vokaciji" kako sebi voli tepati Konaković najbolje se osjeća u sh. društvu. A fetiš mu je da u anam njihovim medijima blati bivšu stranku i lidera koji su ga othranili i odgojili. Ostaće zabilježen u historiji kao jedini "desničar" koji je sve domovinske vrijednosti prodavao na sh. buvljaku.
KONAKOVIĆ: Gosp. Marfi, Satleru, Šmite jesmo li dali sh-šima sve što ste od nas tražili? Jesmo, dali smo i državnu imovinu i Buk Bijelu i gasnu konekciju i sva tri nivoa finansija, Čoviću smo bjanko dali čl. predsjedništva...Sad je red na vas, sjećate se g. Marfi da ste nam odmah poslije izbora kazali: Vi uradite prema partnerima šta se od vas traži, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Sada je na vas red g. Marfi!
ti si glup i izdajice majmune,,nemas ti sa dodikom sta dogovarati o imovini drzave BIH,,,cim pregovaras dajes mu legitimitet.Jos gluplji ce biti Bosnjacki narod ako na to pristane..Ti projekti se finansiraju direkt iz srbije cime bi kasnije i srbija legalno polagala pravo..nemoj mazati narodu oci osim ako nisi u talu sa dodikom
MURSEL: "Konaković, maloumnik, glupan, izdajnik, mongoloid s ispuhanom kosarkaskom loptom umjesto mozga, narcisoidni manijak... s aspekta drzave i stete koju cini svejedno je. Steta moze biti trajna. Koga ce onda biti briga sta je bio sadrzaj mentalnog zastoja politickog retarda sa Soukbunara. Nemojte samo ono: "Bosne je bilo i bit ce je"... mojne samoobmanjujuce patetike vise, u izvedbi matorih glumaca. Bosne moze i ne biti. Na ivici, jedan korak viška jedne slijepe budaletine i nema."
MVP
Kosi ti da se dogovaras hajvanu