Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek pošalju Himersa a ne Embargo i bit će prijatelji pravi
Ameri mogu jedino spremiti najveći Gej paradu ovdje
Hoćel nas primiti da budemo 53 američka država ako neće šta će ponovo nam spremiti linije zemunice
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sve što je Amerika više posvećena Bosni, Bosna sve više slabi. Mani se krstaških laži i obmana marioneto zapadna. Da nas vole ne bi stvorili RS i zaustavili Armiju BiH i HVO pred Banja Lukom.
Trojka je uradila sljedece: - povecali registraciju auta za 100 KM - podrzavaju zlocinacki SPC sa 50000 KM - 100 miliona KM vise svake godine RSu na raspodjeli PDVa, iz dzepa gradjana FBiH. - dali su Ministra financija Dodiku. - dali su UIO Dodiku. - ilegalno osiromasili gradjane FBiH za 100 miliona KM godisnje, dakle gradjani FBiH sada dodatno finansijski pomazu Dodika da radi protiv FBiH i drzave BiH. - omogucili snajperiste na entiteskoj liniji
Od 2 okrobra 2022, ja sam izgubio sve nade i sav optimizam prema zapadu kao prijateljima BiH. Iskreno mislim da smo sami i da je ovo sve gubljenje vremena. Prijatelj ti ne bi apartheid namjestio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NASTAVNICE FIZICKOG, obmanjivacu manjeg dijela Bosnjackog naroda, prodajes svoj narod za svoju stolicu.
nametnuti ublehas
Maloljetni borac - punoljetni izdajnik.
Aaaa jadna li nam majka
A jesi ga pitao, možda, je li upoznat kako je nametnuta vlada FBiH i kako je promjenjen izborni zakon nakon zatvaranja birališta i šta misli o tome. I šta bi na kraju sa ugovorom između BiH i IZ u BiH, pitam za jarana.
Sjajno sjajno kako nam je sjajno krenulo. Zivio Elmedin, zivio vucic hehehehhe
Otkud ti u Vasingtonu zar nisi jos u rovu?
Al kada rece nastavnik tjelesnog sto bi kaze nasi ljudi isli vani radili za 1.500-1.700 eura i ne ostane im nista, kada mogu kod nas raditi za 1.500 KM i da im fino i ostane i sve. Ja slusam i ne vjerujem. Evo ja mu skidam kapu ko moze preziviti sa 1.500 KM. Stan iznajmiti, auto od 25 godina kupiti, rezije i hrana. Ovo samo kosta vise od 1.500 KM
Imam prijatelja koji je otisao u Minhen,kaze 750 euro je mjesecno za Stan,dobija 2100 euro plate. Ii nista mu ne ostane a radi ko konj,kaze u BiH nije bar puno radio I hoce da se vrati.
oj ublehe, eto donijeli ste zakon o vinu, nece BHa nikad u EU
obecali Ameri pomoc u vidu zelembaca pa mu je to grehota propustiti...
Taman nije bilo ublehe 7 dana i evo ga opet …. Cccc
Ovaj orcani beakičmenjak ko maloumni tulac. Čudi se, kao Ameri će sve probleme rješiti. Majmun!
Sve sto je doslo od Amerike je unazadilo Bosnu svijetlosnim godinama od normale!! Sta god Amerika predlozi treba samo suprotno!
Cuj iznenadjen koliko znaju o BiH hahahahaha pa oni su direktni krivci za sve sto se desilo, a mi i dalje njima na noge idemo
"Zaista iznenađuje koliko oni poznaju situaciju u BiH"! A mene iznenađuje da takav panj sjedi u fotelji ministra vanjskih poslova i otkriva nam toplu vodu! E moj Konakoviću!