Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje PDV a za BiH. Nisu ni ovi iz rs glupi. Opet cemo mi iz federacije placati ovu zajeanciju.
Hrvatska je od SAD i EU za agresiju na BiH nagrađena članstvom u EU i NATO, te 1/3 vlasti u BiH. Za nepotpisivanje sporazuma o granici sa BiH je nagrađena Šengenom - tj. čuvaće vanjsku granicu EU koju ne priznaje! Takvi neorijatelji da se zalažu za nas odjednom u UN? Halo, ne budite ludi!
Srbi ismijavaju bosnjacku invalidnu strukturu, jeste li vidjeli kako se dodik i covic šprdaju sa ovim nasim izdajnicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
RS je najzaostalija selendra Evrope!
Pa idemo mi u Republici srpskoj napred stabilna jala penzija čak nam 300 KM. Sve je to dobro dok narod ,i Mile ne počnu primati u naturi.Najgore je sirovini dokazati da je sekundarna.
a sto ti to uopce i komentarises?
Čuj naslova SOL NA RADU, a oni su konstantno BIBER po DODIKOVOM PILAVU🙂. Predizborne IGRICE i POPULISTIČKI ZAOKRETI NEĆE VIŠE tako dobro prolaziti KOD GRAĐANA I NARODA🤓
😄 🤣 kao mali cukica laje kada niko oko njega ali zato kada dođu Čovke i Dodo ušuti se kao beba sa punim pempasom
Pa zahvaljujući dini oni i jesu vlast
Ne samo to.
Ko se zadnji smije , najslađe se smije ...
70% Republike Srpske je u bankrotu Bileca je primjer, a i ostali gradovi ne stoje nista bolje.
Gdje je Nevesinje,Gacko,sve je to u fazi raspadanja.Evo Zivim u Gacku,pustos,niko novca nema.Od jednog obroka dnevno zivimo
imaju kuponi za namjernice :)
Vidi ovoga, on lafo gadljv na keš. Ja ne prdi ocinjeg ti vida. Ti i takvi ko ti najvise slamarice volite.
uvest ce i kripto 🤣
Plata= vreća brašna, karton ulja deset kila šećera. Topli obrok = vreća leće.
koliko sam upoznat nije moguće da pravno lice (firma) može podići novac sa svog računa u gotovini kako bi isplatila plate radnicima, znači moraju se mijenjati i neki drugi zakoni vezani za platni promet pa to sve implementirati u bankama i sl..... neće ovi plate dobiti bar još 6 mjesecio ako ovo i ostane na snazi.
Ma ovo ti je zakon da se budžet uzima i daje ovima što su pod zabranom primanja nije to za obične ljude
ma ja, a sto ovdje crni radnik od njegovih ahbaba prima platu na ruke to mu nije smjesno.
Nece biti upalata za javni budzet entiteta :skolstvo, zdravstvo , PIO ..., sve ce kolapisirati , a PDV se placa prilikom kupovine robe, tako da Država nece biti na šteti...
VEC DECENIJAMA POLITICARI UZIMAJU NA CRNO , PLATA IM JE SAMO PARAVAN