Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlatna značka. ništa manje plus benificije. gamad treba istrebiti. čuj komentara na fb išli da zarade 300KM (krađom ali majmuni ne vide nhišta loše u tome) a ovi ih ubili. živjela policija i duge cijevi na ulicu
@BW1 očigledno se nismo razumjeli . ja podržavam policiju i to je to. naveo sam sa njihovog profila fb kako oni što podržavaju kriminalce kažu išli ljudi da zarade.ako je zarada krađom e onda neka ih sve pobiju. ovakvi nisu nučili da rade to se u narodu kaže hoće hljeba bez motike. sve go ološ i propalitet. nema opravdanja za krađu, a kolkiiko su bili dobri pokazuje i jedna rečenica "od ranije poznati policiji"
tim policajcima treba dati zlatnu znacku i povacati platu za 50%... svaka cast momci... jedino je steta sto niste i ostale poslali u vlakovo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast policajcima zelim od srca da budu unaprijedjeni, uostalom nek su eliminisali bagru sa ulice ovaj u grob tamo mu je i mjesto a ove medju resetke jer su opasni kad su vani, Zakon i Policija iznad svega !!!
Zlatni pistolj za ovog i svakog sljedeceg policajca koji pogodi ovako dobro!
Djelimican uspjeh policije, trebalo je sve pobiti i onda dobro nagraditi policajce, ovako prezivjeli odose na drzavne jasle par godina gdje ce dospecijalizirati kriminal i za par godina eto ih opet u nekoj banci, trgovini na radnom zadatku.
i ovu ostalu trojicu koja su sudjelovala u pljački i koji su pucali na policiju, trebalo je pobiti i na TV-u prikazati.
samo udrite ako treba i mi ćemo pomoći
garantujem da nema niti jedan posten policajac u sarajevu od ovih 300 sto su u zadnje dvije godine primljeni
napuši se k.i.t.e hejteru :)
U ovakvim slučajevima policiji želim mirnu i preciznu ruku !!!
Momcima svaka cast, tako se treba raditi posao, cim kriminalac povuce oruzje odmah ga treba ubiti, Policiji treba dati i rucne bacace za kriminalce koji naoruzani dugim cijevima kradu i otimaju automobile po Sarajevu, treba napraviti nekoliko punktova na izlazima iz grada i takve drske kriminalce dizati u zrak rucnim bacacima.
Nama treba sto jaca policija, i to sa punim ovlastima upotrebe sile. Ako posao ne uradi policija uskori ce sami gradjani morati da se obracunavaju sa nabildanim siledzijama.
Eno oplakuju gubitak kriminalca i prizivaju mu dzennet po novinama. Kakav paradox!
čuj dženet a kradu i još u ramazanu. eto koliko oni imaju veze sa vjerom
Sramota takvima treba zabraniti da se ukopavaju medju postene vijernike vec napraviti posebno groblje za zajednicki otpad ljudskog roda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolko je samo pljacki kuca u ovom djelu obavljeno "ne zna se ko je pocinilac" nikad nadjen al kad je Amko u pitanu eh to je druga prica,
Dobar im ovaj neki ministar, nije ni sjeo kako treba a već sam sebi dodjeljuje pištolje i priznanja...?!? Vrhunac je kad svoj posao koji se sastoji od "udobnog zavaljivanja debele guzice u još deblju fotelju" bezobrazno uspoređuje s poslim operativaca koji se svakodnevno izlažu opasnosti ulice ( nažalost, dobar dio i njih nije profesionalno predat svom poslu ) . . . Kako stranka pokvari ljude pa olako umisle da bez njih ništa ne može ... ! ! !
izabrali su tu profesiju i treba da rade casno i posteno
izabrali su tu profesiju i treba da rade casno i posteno
To što su policajci uradili, i kako su uradili, to se od njih i očekuje. Nikakav tu aplauz nije potreban. Nije ni poželjan jer od njih se upravo i očekuje da to uvijek rade dobro. Kakav aplauz ? To je posao.
aplauz zato sto su tek sad poceli da rade kako treba...