Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo Dino, da imaju dokaz da kafu negdje nisi platio, uhapsili bi te, mogu da te optužuju i plaše, ali očito se uplašiti ne daš!
@Ausfahrt potpisujemo
S Konakovicem se ne slazem u nekim stvarima, ali ovo sto radi sa SDA kadrovima i na koji nacin otkriva njihov kriminal je za svaku pohvalu. Gledao sam ova zadnja desavanja oko ZOI-a i kriminala koji je ostetio sve nas za ko zna koliko stotina miliona KM, milione su trosili na pogresnu opremu, koja se ne moze koristiti, zarade od parkinga i ski-karata nisu prikazivali, kao ni dobit iz restorana...Dino samo nastavi to sto radis i imas podrsku vecine normalnih ljudi.
Evo jos nesto: https://www.youtube.com/watch?v=QMBAsv2Voio
@bosq23 pa čovječe on je bio sudionik te SDA koja je radila te kriminalne radnje. Ko je Slovencima dao zemlju sa termalnim vodama na Ilidži? Provjeri pa onda laprdaj. Samo napomena, nisam SDA kadar, niti podržavam njihove pogrešne i loše postupke, ali licemjerno je uzdizati lika koji je bio dio te bagre.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
field k'o da je na spidu
SPLETKAROS
Nije da može... nego mora..
Povlačite vi već godinama i druge dijelove BIH al u vaše budžete.
Neki mu zamjere zbog lgbt parade ali ne zamjere ovim kriminalcima sto su pokrali Hidrogradnju i 35893797 ostalih kompanija u BIH i rastjerali omladinu po svijetu.
Dino može povući naprijed mene za onu stvar.
Pa naravno da moze, i zato svi gradjani Kantona Sarajevo, trebaju podrzati Vladu KS, da popravi katastrofalno stanje koje joj je ostavila bivsa vlast.
@SimpleRed ---- šta je radi do sad , samo naprduje. Prosipa iz šuplje u prazno. Koliko mu još treba vremena da pokaže nešto, osim naprđivanja.
@SimpleRed A Boga ti jesi li ti prespavao zadnjih 10 godina ili si počeo vjerovati u laži? Pa kojoj partiji je pripadao Konaković prije samo nekoliko godina? Promijenio frajer dres i pljuje po nekim potezima bivše stranke, a koje je i on sam povlačio. Da nije žalosno, bilo bi smiješno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA je u stanju svoje kadrove u zdravstvu poslati da štrajkuju i ugrožavaju živote naše djece! Pogan sektaška za vlast je u stanju da nas pobije iako plaćamo svi zdravstveno osiguranje oni s ciljem rušenja jedine vlade koja nešto radi bi nam djecu pustili da krepaju od bolesti!!! Pa je li vam treba narode veći dokaz zla koje je postala nekada časna SDA??!!
Da moze povuci druge djelove za sobom.Sarajevo je sa Hadzijom postaje 'srpsko sarajevo'I onako se kona voli slikati sa bivsom gardom sa Ilidze.Vera iz RAD-a dovodi svoje i odmah rjesenje na neodređeno,tako i Kristina sa tv Sa.Kona spasava istocni dio od mirnog egzodusa.Pusti ih ba ne idu,pozeli im sretan put i zdravo Bezbjednija su nam djeca kad su daleko
@RajaSaTreskavice95 Eto upravo dokaza da sam u pravu sto sam gore napisao. ''Dovode srbe, hrvate, stvaraju srpsko'' klasicna prica SDA-ovaca. Zar iiz SDA ne rekose da prave gradjansku, a gradjanska nije jednonacionalna, fukare jedne primitivne i bezobrazne, beskarakterne, dvolicne hinje, licemjeri i poltroni SDA. Recite onda javno da hocete cisto muslimansku teritoriju pa potvrdite sve ono sto Dodik i Covic pricaju i otvoreno se ogradjuju od takvih idiota.
@RajaSaTreskavice95 ---- istina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konaković moze povući nazad i druge dijelove BiH, što spektakularno i radi