Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO NEK SE POTITIVNE STVARI DEŠAVAJU.
Ranije smanjenje cijena za građane u novembru je bilo 11,8 % (BH Gas dao popust 15%), sada možemo računati sa nekih 6 -7% za građane, jer je BH Gas dao nižu cijenu od 10%. Dakle ukupno pojeftinjenje će iznositi nekih 18 do 19 %. Ova cifra je trebala biti oko 30 do 40 % da se ove firme ponašaju domaćinski i da lanac nije predugačak: BH Gas-Energoinvest - Sarajevogas - Toplane, TAKO DA NA KRAJU KAJNJI POTROŠAČI OSTANU KRATKIH RUKAVA. Zato imamo ovakav zrak u kantonu, jer je plin neopravdano skup.
Konaković nešto polemisao? haha Šta mogu, molim da mi niko ne zamjeri ali kada pročitam da je ovaj lik nešto izjavio mene uhvati takav smijeh da sam Konakoviću čak malo i zahvalna, kažu smijeh je zdrav. O čemu on priča, ko je on, šta je on završio, u šta se on razumije, za šta je on sposoban osim što je izrastao u ,,ogromnu masu,, Eto on se nešto pita, hahahahahahahaha i on kao bitan, možda si bitan svojoj familiji ali vala te sarajlije ne gotive pa čak da odlučiš da je plin džabe.
"Eto on se nešto pita, hahahahahahahaha i on kao bitan..." Šta god kazali, ipak se pita. On takav, kakvog ga opisuješ, je šef izvršne vlasti u kantonu sa 400.000 ljudi.
@ADLER Konakoviću, stvarno si lik...hm.... Neka si mi ovo napisao, ali bez ovoga sam znala koliko voliš vlast. I treba da ti je zabremedet, takvom nesposobnom zapala fotelja. Ima ona poslovica ,,zavidila se svinja gdje nikada nije bila,, a NAŠA SRAMOTA JE DA NAM JE LIK KAO TI ŠEF IZVRŠNE VLASTI U KANTONU SA 400.000 ljudi. Zato i jesmo na dnu dna što nam takvi vladaju. Ali proći će ova bruka od vladavine, u udžbenicima ćete biti primjer vlade koja je najviše naštetila Sarajevu i ljudima.
Kad se pročita ovaj članak, reklo bi se da svi stanovnici F BiH imaju plin. Mene interesuje kad će se smanjiti cijena drva, do mene plin dok dođe i nestaće ga.