Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Vi koji bježite iz BiH, ne šaljite novčanu pomoć rodbini. Oni su glasali za ove zbog kojih ste morali da odete. ”
@sunj Moramo prijatelju. Ne glasate vi svi za taj SDA, imaju oni svojih 200k uhljeba i jos poneki zalutali glas. Ne znam sta bi se promjenilo ni da neko drugi dodje na vlast tipa SDP. ?!
Slušam današnju sjednicu i mogu reći da je Konaković jedan od rijetkih koji je danas govorio argumentovano, iskreno i dostojanstveno. Marić Zvonku nije mjesto ni u upravi zemljoradničke zadruge, a ne u Skupštini Kantona Sarajevo. Halilović bi trebao da šuti, jer je tu isključivo zato što ga je otac - predsjednik stranke tu montirao. Smjena Konakovića je loš potez Skupštine.
I Bog vozi Mercedes i sredit ce ti stan i Bog vozi Mercedes oh my boy, you have to run....
Znaci dino je ok lik podrzavali smo ga, al kao sto nista nije promjenio i SDA dok je bio nece promjeniti ni sad kako on ovo zove projekat. Ne to nije projekat vec nazalost jos jedna u nizu stranka, projekat nikako. To da ces uspjeti sta promjeniti neces, mozda ces imati jednog il dva zastupnika koji ce opet koalirati sad SDA kao i svaka druga stranka. Tuzan epilog od kojeg niko nema hajra pogotovu gradjani
Najveca kriminalna grupa u BiH : SDA!!!
Ma sve je to skoro isto
Pala vlada
Seljacine sjede u Zmaju poslije sjednice, u cevabdzinicu dolaze pod policijskom pratnjom. Dernjaju se ko zivotinje niko ne zna recenice sastaviti, a ko fol u odijelima. SDA mafija.
Ode Dino
Novi kandidat će vjerojatno biti Fadil Opančić
Dok obavi joa koji poslic i potpisivanje pa ce onda podnijeti ostavku. LOPINOOOOO!!! Odmah trebas podnijeti ostavku. Trebao si napustiti fotelju cim si napustio stranku koja te je postavila u nju. Nista drugo se nije moglo ni ocekivati od osobe koju je proizvela SDA. Ubleha, krimunal, laprdanje, obmana...
nije njega postavila stranka nego 11000 glasova sto je dobio
Evo novog Premijer KS. Vođa mafije koja nedavno pohapšena u direkciji za ceste KS. ZAto im ej smetao Konaković ! niejdna stranka ne smije ppodržati mafiju u Sarajevu a da ne dobije epitet MAFIJAŠKA ! https://www.ekapija.com/company/view?id=96601
Mislim da bi najbolji kandidat za premijera KS bio sadašnji menadžer JKP Rad-a. Ovaj menadžer ima ogromno iskustvo u rukovođenju, oko 18 godina direktor ove firme, a i posjeduje dosta menadžerskog dara-čak je ga danas i bivši premijer pohvalio kao vrlo uspješnog. Mislim da je ovaj menadžer jedini pažnje vrijedan za nasljednika gospodina Konakovića.
Uprolazu Potpuno se slazem. Babic je super lik. Samo mislim da bi tesko izlazio na kraj sa raznim interesnim “ halkama” i bio bi uzaludno potrosen. Mozda u nekim boljim vremenima.
Nikad i niko ko dino
Idi više svega ti i skupljaj ti 3% za izborni prag pokupi to familije i tvojih uhljeba u javnim preduzeća. Ama bolan prije tebe a Bogami i poslije tebe tute će se na čaršiji prodavat ako to dozvoli tvoj uhljeb i rodjak Muzur lik bez dana radnog staža postao direktor turističke zajednice Kantona Sarajevo
Kaze Dino neki dan na tv sa , smjenite me ako mozeete... Pa bolan Dino ti si patuljak...
kakav novi projekat, dajte nove ljude a vi svi... deportacija u somaliju...