Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doci ce i konakovicu , NA NAPLATU,i KK BOSNA, I , GRAS, I KUCA NA POLjINAMA, I SAV LOPOVLUK I KRIMINAL KOJI JE URADIO ZA SVO OVO VRIJEME.AKOBOGDA. INSALLAH.
Ova SDA je svakim danom i svakom minutom sve manja i manja. Treba ih izbrisati iz registra stranaka jer nas uništiše.
Amerikanci su uzeli stvar u svoje ruke, sada kad izmjene ustav FBiH nece im bit prostora za opstrukcije kao sto su radili, a za stare stvari ce morati odgovarati pred sudom. Bakir i Suljo najvise
kad konakovic skonta da je on samo zastupnik i da njegov glas vrijedi samo jedan glas i da nevrijedi deset glasova i da on sam nista ne odlucuje tek onda moze sjediti u toj skupstini a ne glumiti kabadahiju koji nesto znaci u ovom gradu iako nije postovan ni u svojoj kuci i koji je unistio kk bosna
Znaci da na pocetku razjasnim nikoga ne branim i svi su gadljivi.Al fakat od kako su zavrsili ovi poslednji izbori i drzavni i opstinski ja mislim da veceg cirkusa na svijetu nema od ovg naseg kvazi politickog cirkusa.Pa to ne da nisu kompetentni ljudi za funkcije koje obavljaju nego go seljak do seljaka al ono u glavu seljak.Tu nit ko s kim razgovara nit sta rjesava isto babe kad se posvadjau pa ne pricaju po 5 godina zato sto im je krava usla u tudji posjed.Totalno NESKOLOVANI ljudi,stoka,marva,primitivna.Naucili par izraza i samo to vrte.Ibrete se na svaku odluku druge strane,a oni isto rade.Ono brutalno kradu drzavu dodju na sjednicu uzmo par stoja najedu se napiju,ako sta i zguze dobro je.Bas ono kad ih gledas isto na nekom tefericu ispod satora se skupe i udri.
Još nešto i žena od Aljoše Čampare je uhljebljena u parlament FBIH stan na ciglanam od 150 kvadrata na računu boga pitaj koliko, unuka od Brke Osmana odata Livnjak Almedina i ona je u federalnom parlamentu zaposlena inače iz Tešnja eto tako je to.
SDA je majka evo su doveli iz kantona u federalni parlament sekretaricu denisa zvizdića inače njegovu rođakinju šahović dinu i vozača pandžu omera iz gacka inače sve familija uhljebio ih tu jer je skontao da je ks puko, i odmah dobili stalna riješenja. Onaj čampara aljoša dogradonačelnik je doveo bivšeg savjetnika denisa zvizdića u parlamentu elvisa konđića od tetke sina sad sebi za savjetnika., jadan narod i jadni borci.
I neka Amir Zukić potegne vitalni nacionalni interes jer im ne uspijeva da potvrde kriminalizaciju kantonalnih preduzeća.
Konakoviću, tvoj odlazak iz naših života bi imao isti učinak kao bosanski mehlem.
Evo amira zukića koji je bi u civilnoj zaštiti čitav rat izdavao lopate i krampe sad će on vitalni pokrenut.
Kad ce kraj ovog? Tesko je ko normalan i ozbiljan !!
ovaj konakovic je stvarno zalutao u politiku, ako nesto nije po njegovom to ispade da odma nije u redu...nije ti to tvoja stranka pa da raditi i zapovjedate kako vi hocete
koga to zastupnik Konaković svojim manipulacijama želi impresionirati, svoje SDA rukovodstvo koje je zapravo diktatorski nastrojeno prema svim onima koji misle svojom glavom
OVDJE NIKO NIJE NORMALAN...za sta oni dobijaju plate stoka demokratsko_seljacka...
Treba formirati novu vladu i zavrsiti pricu, jer ovo sto se desava nema nigdje
Cirkus se nastavlja