Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A VI KRIMINALCI SDA-OVCI ĆETE JOŠ I DJECU POČETI DA MALTRETIRATE! USTVARI POČELI STE,UNIŠTILI STE PORODICU LOVRENOVIĆ,A KRENULI STE OD DJETETA!
@BiHer debilko ne seri! Idi ga dudlaj sebijici!
@BiHer debilko ne seri! Idi ga dudlaj sebijici!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Drzavnom imovinom raspolaze drzava, kanton je taj koji je trebao i treba raspolagati istom poslije rata.. izvidjaci su prije rata KORISTILI objekat NISU BILI, NITI SU MOGLI biti vlasnici istog... nisu ga kupili ... (otkud im pare) a i da se prodavao sumnjam da bi Savez izvidjaca dao najbolju ponudu... sve je to ubleha ... da se otme zadnjih slobodnih 4 dunuma zemlje i zgrada u samom centru grada...
Jadna djeca kakav stres svakodnevno prezivljavaju.
Opet nesposobna Drzava se vrti u krug i sama sa sobom polemise.Uz to rekkamira moralisanje a Sud ko sisa. Sama sebi placa rentu a vlasnik kafane joj duguje pola milionceta.
Postoji li škola u četništvom i ustaštvom okupiranom dijelu BiH nosi ime po nekom Bošnjaku?
SDA kriminal..necete ovu skolksku al do godine ce na ulicu lopovi
Ti si zakuhao kao i sve a onda se javljas kao spasilac. Ti si jedan od najlosijih kadrova sda.
kako velikodušan lik, cijelu godinu obećao djeci da ih niko neće dirati
KAKO TZV. SAVEZ IZVIDJACA FBIH KOJI NIJE PRAVNI NASLJEDNIK SAVEZA IZIVIDJACA BOSNE I HERCEGOVINE (A KOJI NIJE IMAO VLASNISTVO NAD SPORNOM ZGRADOM I ZEMLJISTEM PRIJE RATA) MOZE POSTATI NOVI VLASNIK?!?!?!!?!?!
Oprosti, vidim da si zapjenio ali da li si ti zaista vidio papire o vlasništvu nad zgradom koja je u posjedu izviđača i 100% si siguran da nije njihova ili lupaš onako ko "Maksim po diviziji"???
@charlie67 ma lupam, "Savez izvidjaca" je poznat po milionima eura koje su uvjek ulagali u nekretnine na najboljim lokacijama. Udruzenje "izvidjaca" napravila trojica starih prdonja iz Visokog , i najednom postali vlasnici ....ma haj molim te..ubjedi me da je to OK?!... Znaci li da ako ja i jos par prijatelja napravimo udruzenje "Ljubitelji Olimpijade 84' trebamo postati vlasnici svih olimpijskih borilista?!
dirati ili "dirati"?
@Harry Callahan šta sam loše rekla? ;)
@Harry Callahan šteta ;)
Ebem vam mater svjema
-- djecu neće niko dirati još narednu godinu ! EH SAMO DA NAMA ROGATIČANIMA još jedni izbori u rahatluku i veselju prođe, a onda ćemo nači rješenje. Ili ako ah gluho bilo ne daj bože pu šejtane od nas IZGUBIMO, NEK TI NOVI NA VLASTI RJEŠAVAJU NAŠ PROBLEM. Ono kao mi dali djećiju školu katoličkom školskom centru a uzeli od izviđača dok to oni en izganjaju preko našeg suda ! I evo došao i taj moment !
Evo ga ko Milosevic - nasu decu niko ne sme da bije :)
Konakoviću znači nećeš poštovati sudske odluke. opla
Znamo da djecu niko i ne smije da ih dira a za skolu ne garantujes. Sta je redukcijama i kvalitetom vode Konakovicu sto mi ne pricas malo o tome