Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatna vlada Enver Hodže iz Živinica. Papci iz SDP-a uzeli lovu, i izdali sebe i građane koji su im dali povjerenje na izborima.
@N0V0STI, Hodža u ulozi kuma: Mediji bliski SDA tvrde da je značajnu ulogu u prevođenju Bijedića i njegovih ljudi iz SDP-a na stranu SDA odigrao živinički biznismen zvani Hodža.On je, navodno, izlobirao i da novi premijer TK bude iz SDA Živinice.
NAJBOLJA VLADA IKAD!!!! Treba ih prvi dan proglasiti najboljim ikad kao sto su u Sarajevu uradili isto. Samo naprijed!!!!
Formirali ste vladu sa prodanim dusama i izdajnicima. To ce poput bumeranga da vas se vrati.
NAJBOLJA VLADA IKAD!!!! Treba ih prvi dan proglasiti najboljim ikad kao sto su u Sarajevu uradili isto. Samo naprijed!!!!
Denial Tulumović = Negator partijaner
Denijale gdje su Hrvati u vladi
Naprijed Deno Živinički sokole!!!
Covic i Dodik jacaju SDA
Sta sada sa Batom starim ministrom zdravstva. Kukicevim Botom.
@AgentTZ ne daj ga Bože u medicini, ubit će nekoga
Još jedna expertska vlada.
E konacno mogu mirno spavaT
hvala dragom Allahu
Pa gdje si sad Bjedicu smrdoje kako to dasi sad u vladi i sa SDA i sa PDA.Je li taćno da si dobio blizu 700 hiljada KM od SDA, a Deliću da sakriju sumnjivi vudzet u Lukavcu.
Dragi Tuzlaci e sad ste ga na.ebali. Kod nas postoje samo dvije jece politicke opcije. BH blok koji cine SDP i Nasa stranka i SDA koju cine SDA i njeni derivati : DF, Stranka za BiH, BOSS, PDA , SBB i jos dosta manjih koji su i formirani da bi bili porpora SDA-u
Blago Tuzlacima bahahahahaha
pa ebo vam ja majku pa kako moze neko primati plato 9 mjeseci ne radeci svoj poso...
Vidi koji su ko u ruskoj dumi sunce ti kalajisano
Ovdje je deset posto iz Tuzle, ovo ostalo nema veze sa Carsijom nasom... ovo su paraziti sa okolnih brda... sjatilo se ima ih i previse
Ovi nasi jalijasi iz Tuzle, vise vole popit ispred radnje, ispusit vutru itd, zezat se po carsiji, nego skolu uciti, tako vazda bilo, taj merak Carsijanera, tesko je taj gust opisati ili objasniti.
vlada je kantonalna, nije gradska tuzlanska😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Admir Hrustanović ministar?! Auuuu, pa ovo je žešći pičvajz.....